Hvordan man beregner landskab blokke

May 26

Blokke er en stor materiale til landskabspleje projekter. De arbejder godt for terrasser, grænser, gangbroer og vægge. De er også et nemt materiale at arbejde med, hvilket gør dem perfekt til gør det selv-husejere søger for at forbedre deres værfter. Hvis du overvejer at bruge landskabspleje blokke i dit næste projekt, skal du vide, hvordan man beregne antallet af blokke, du har brug for, både til vurdering af omkostningerne ved projektet og for bestilling.

Instruktioner

•Få målinger fra dine planer, eller direkte foranstaltning området hvor du planlægger at bruge landskabspleje blokerer.

•Multiply længden af det område, du vil være der dækker af bredde og få de firkantede optagelser, i enheder af fødder. Vi vil kalde denne værdi "A." For eksempel, en 10 fods ved 10 fods område er lig med 100 kvadrat fødder:A = 10 x 10 = 100 kvadratfod

•Convert størrelse af landskabsarkitektoniske blokke, du vil bruge til firkant feet. Gøre dette ved at multiplicere længden af blokken bredde i enheder af inches, og derefter dividere med 144. Vi vil kalde denne værdi "B." For eksempel, for en 4 tommer af 8 tommer blok får vi den firkantede optagelser af blok som dette:B = (4 x 8) / 144 =.222 firkant feet

•Divide værdi for "A" af værdi for "B" for at få antallet af blokke skal bruges til projektet. Vi vil kalde denne værdi "#." I dette eksempel er vores beregning ser sådan ud:

= A / B = 100 /.222 = 450.45 blokke Hvis du planlægger at bruge mere end ét niveau af blokke, simpelthen mangedoble antallet af blokke kræves af antallet af niveauer.

•Tilføj en anden 1 1/2 blokke for hver lineær foden af kanten omkring det planlagte område at tage højde for skæring. Tilføje dette nummer til værdien "#" som beregnet ovenfor, og du har beregnet antallet af landskabsarkitektoniske blokke skal du.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com