Voksende bambus for Profit

August 26

Jordbund og klima

Bambus planter har moderat restriktive krav til vækst. De vokser bedst i temperaturer, der befinder sig på eller over 60 grader Fahrenheit, så de er vokset mest i tropiske eller varm-tempereret klima. De vokser også i ler-lignende eller sandet jord, som stenet jord ikke giver nok støtte til anlæg. Bambus planter skal plantes i jord, der er godt drænet, da de kan være let overwatered. Overwatering kan føre til bakterievækst på deres rhizoids (en rod-lignende struktur), hvilket kan føre til forfald og rådne.

Plantning

Bambus planter kan dyrkes for profit fra dele af bambusskud. Som hovedregel skal klumper af bambus plantes mellem 21 og 30 fødder fra hinanden til at give dem plads til at vokse. Som et resultat, kan det tage en masse plads til at vokse nok bambus at være rentabelt. Mens bambus er en forholdsvis billig afgrøde, som ikke kræver en masse vedligeholdelse, vil du har brug for et stort rum (mindst et par acres) at vokse nok til at være værd tid til at høste og sælge. Skyder for plantning skal indeholde mindst fire "knudepunkter" (noder er de små ringe, der omkranser bambus skyde) og plantes flere inches dybt i jorden.

Dyrkning

Mængden af gødning og sollys en bambus klump behov afhænger af, hvordan du vil sælge den. Hvis du blot planlægger at sælge træ, så er mindre sollys og gødning nødvendige. Planter, der skal sælges må som skyder, men flere næringsstoffer til at holde skud sund. Bambus planter kan tage op til tre år at nå til modenhed, så du måske ønsker at dyrke andre afgrøder i det samme rum. Mellem klumper er der tilstrækkelig åben plads (i hvert fald i første omgang) for mindre planter, buske og de fleste grøntsager til at vokse mens klumper udfylder og udvider. Endelig, mens rhizoids give nogle støtte, de er ikke så stærke som andre typer af rødder, så bambus klumper skal i det mindste nogle læ mod vinden.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com