Nyorientering porcelæn badekar

August 29

Nyorientering porcelæn badekar

En gammel porcelæn badekar måske ikke længere har en plads i dit badeværelse, men det betyder ikke, at det har at blive smidt væk. Du kan genbruge det gamle badekar i en smuk nye planter til en udenfor blomsterhave. En balje er ideel til en stor container haven, især når plantningsrettigheder plads udenfor er begrænset. Dette er en enestående udendørs projekt, der tager kun et par timer at fuldføre.

Instruktioner

•Flyt karret udenfor. Porcelæn bøtter er meget tunge og skal du ved hjælp af mindst én anden person, helst to eller tre. Sted i karret, hvor du ønsker det skal gå i din have.

•Paint ydre af karret. Du kan genfremstille karret hvid eller bruge en levende farver såsom rød eller blå for at henlede opmærksomheden på de nye planter. Bruge en porcelænsmaling og Applicer mindst to tynde lag, så hver pels, masser af tid til at tørre.

•Fyld bunden af karret med to til tre inches af grus. Dette vil skabe afløb for dine planter. Hvis karret har et dræn, der er stadig funktionel, vil dette også hjælpe, holde vand ud af bunden af karret.

•Fyld karret med beplantning jord. Brug nok jord til helt fylde karret til lige under læben. Gør ikke Overpakning jord da dette vil gøre det vanskeligt for planterødder at tage hold.

•Plant dine blomster. Enkelt plante retningslinjer for afstand, men groft skøn mindst mellem seks til otte inches i mellem planter. Hvis du er plantning frø, begrave frø en til to inches under jorden. Kimplanter, placere dem i så dyb som størrelsen af kopper de kom i jorden. Vand dem ofte og se dine planter, udfylde.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com