Orchid vanding behov

November 8

Vand er en vital del af en plante vækst og sundhed. Vand og kuldioxid er kombineret gennem fotosyntese at gøre maden nødvendigt for en plante til at vokse. Den korrekte mængde vand, der en orkidé behov vil afhænge af mange andre variabler. Over vanding og under-vanding orkideer kan forårsage anlægget til at dø.

Lys

Planter, der dyrkes i sollys skal mere vand end en plante, der er vokset en del Sol og skygge. Solen slår på jorden forårsager medium til tørre. Også, det vand, der planter optager fra medium fordamper hurtigere gennem blade, forårsager anlæg til brug for mere vand.

Medium

Det medium, der anvendes til dyrkning orkidé spiller en stor rolle i hvor ofte anlægget vil har brug for vand. Hvis mediet tørrer hurtigt i sollys og varme, skal planten vand oftere end en plante, der dyrkes i et medium, der bevarer fugt. Bark vil tørre hurtigere, men medier med sphagnum vil holde fugt bedre og kræver vand sjældnere.

Container

Størrelse og materiale, der anvendes til at gøre beholderen er andre overvejelser, når de beslutter, hvor meget vand orkideer skal. Ler containere forårsage medium til at tørre hurtigt, fordi objektbeholderen ler er porøse, der tillader vand at fordampe ud af beholderen, når leret sweats. Plastbeholdere vil holde fugt længere. Større containere vil blive fugtige længere end en lille beholder.

Vand oftere

Når der træffes beslutning om vand orkidé, overveje fugtighed omkring planten, at luftcirkulation og udseendet af bladene. Hvis bladene ser bred og tynd, anlægget muligvis mere vand, oftere. Hvis luftcirkulation omkring planten er høj, skal anlægget kunne hyppigere vanding. Hvis luftfugtigheden er lav (orkideer som høj luftfugtighed), du bliver nødt til at vand oftere.

Vand mindre hyppigt

Medium, der er gammel og har startet nedbrydes skal mindre vand. Mindre vand er også kræver når orkideer ikke vokser. Andre overvejelser for at reducere den vanding tidsplan er hvis bladene er smalle og tyk, eller hvis fugtighed omkring planten er høj. Hvis bladene begynder at gul, det kunne være et tegn på root rot og vand bør reduceres, så mediet kan tørre.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com