Omkostninger af cedertræ helvedesild i forhold til asfalt helvedesild

August 31

Omkostninger af cedertræ helvedesild i forhold til asfalt helvedesild

Husejere ønsker en arv eller rustikke udseende til deres hjem vælger et materiale, der har været i brug i århundreder i Nordamerika--cedar rullesten. Forskellen mellem cedertræ helvedesild og shakes ligger i metoden bruges til at producere dem. Asfalt helvedesild er en alternativ valg for budget bevidste forbruger og giver også en smuk langvarig tag.

Cedar helvedesild

En cedar shingle er skåret på begge sider ved hjælp af en automatiseret rundsav. Disse helvedesild varierer i længde fra 16 til 24 inches. Helvedesild er tilspidset og produceret i forskellige tykkelse på det bredeste ende eller butt kant. Fælles målinger er fem butts er lig med to inches for lavere lønklasse, fire butts er lig med to inches for højere grad helvedesild.

Cedar Shakes

Shakes har tre produktionsmetoder. Hånd-split resawn shakes er hånd-split så begge overflader er delt træ. Disse vibrationer er derefter køre diagonalt gennem en båndsav til at oprette to koniske shakes-en med en savet kant og en med sin side split. Tapersawn shakes er savet på begge sider. Tapersplit shakes er hånd split på begge sider. Hånd-opdeling stigninger materiale koste, fordi arbejdet er arbejdskrævende.

Andre omkostninger betragtninger Cedar helvedesild og Shakes

Helvedesild og shakes er yderligere kendetegnet ved kvalitet, brand rating og træsorter. Premium grade afskæres fra den allerbedste træ. (100-procent kant korn, 100-procent kernetræ og 100 procent klar) Nummer 1 (klart kernetræ, maksimalt 20-procent flad korn) afskæres fra lavere kvalitet træ. Nummer 2 har en større procentdel af flade korn og indeholde knob, afgrenet og andre defekter. Nummer 2 er normalt kun bruges på et barn eller et skur. Brand ratings køre fra de mest stærkt beskyttet til de ikke-coatede og er opført som klasse A, B, C eller Non-brand bedømt.

Asfalt helvedesild

Asfalt helvedesild kommer i to former - glasfiber og økologisk-- og er bedømt af vægt. Økologisk helvedesild er lavet af stumper af filt og keramiske dækket i asfalt. Glasfiber helvedesild er lavet af en fiber mat og mineralsk fyldstof, belagt med urinstof - formaldehyd harpiks og belagt med asfalt. Asfalt helvedesild senest fra 15 til 25 år, afhængigt af deres nominel vægt og korrekt installation. Installation i varmt vejr anbefales, da det hjælper med til at forme helvedesild sammen.

Omkostninger til Installation - Ontario, Canada.

Tagdækning installation i Ontario, Canada varierer med stejle eller hældning på taget, antallet af tagdækning bundter kræves og typen af rullesten anvendes. Tilføj yderligere 10 procent til lønomkostninger til at bestemme den omtrentlige endelige omkostninger ved arbejdskraft. For en vurdering af rullesten og labor omkostninger inclusive, Ontario Contractors.com giver følgende 2010 numre per kvadratfod: filt-base helvedesild 1,50 dollar til $1,75; Glasfiber base asfalt 2,00 dollar til $3,00; hånd-split cedar ryster $2,60 - $2,80; og så-cut cedertræ helvedesild $2,40 - $3,00.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com