Landskabspleje vandfald i vand haver

November 19

Lyden af rindende vand er afslappende, hvilket kan være grunden til så mange mennesker vælger vandfald i deres vand haver. Vandfald kan være omfattende, med mange lag, eller så simpelt som vand cascading over en enkelt rock. Det grundlæggende element i landskabspleje omkring disse funktioner forbliver den samme: en vandhaven skal blandes med resten af landskabspleje i din værftet og ikke overvælde det. Vælge et design, der komplementerer eksisterende planter og størrelsen af din værftet. Landskabspleje dit vandhaven er det sidste trin i at skabe en afslappende og fredelig oase i din have.

Instruktioner

•Tilføj sten omkring din vandfald. Store sten, der blander sig i med eller supplere natursten i din vandfald skabe en blandet, naturlige look. Disse sten skaber et fundament rundt som du tilføjer planter og andre elementer til din vandhaven. Placer disse store sten for at oprette visuelle appel. Placere større sten mod bagsiden af dammen, og mindre sten i nærheden af front til at forsikre udsigten over vandet er uhindret.

•Amend jorden omkring din Dam med 2 til 3 inches af muld og bland godt. Planter, der vokser godt omkring vandfald har tendens til at kræve rig, veldrænet jord. Barkflis vil øge næringsstoffer i jorden samt forbedre dræning og tekstur. Ikke hæve jord til et punkt, hvor det vil løbe i dammen i perioder med høj regn.

•Vælg planter, der tolererer konstant fugt og øget luftfugtighed fundet omkring et vandfald. Kontroller kravene til lys og din USA Department of Agriculture hårdførhed zone, før du vælger planter. Dayliles vokser i delvis sol med lange overordnede blade, der supplerer vand haver. Halvgræs eller andre pyntegræsser trives omkring damme. For dybere Nuance supplerer astible og bregner som maidenhair eller lady fern også en vandhaven.

•Sæt stort Langbladet planter nær forsiden af dit vand haven, mindre blade i midten og planter med de mindste blade mod bagsiden til at skabe indtrykket af dybde. Overveje den fulde størrelse af dit anlæg ved modenhed før plantning.

•Vælg planter for margener eller kanter, din dam. Planter som Louisiana iris eller cattails vokse godt under et par inches af vand. Disse plantesorter i undersøiske Potter at kontrollere væksten og tilføje karakter til dammen.

•Plant jorden dækker sedum eller irsk moss mellem sten til at tilføje mere visuel interesse og skabe et naturligt udseende ved opblødning udseendet af stenen.

•Sprinkle 1 - 2 tommer lag af små sten eller småsten rundt i bunden af dine planter til at tilføje en naturlig weed barriere.

•Tilføj siddepladser som en bænk eller en lille bord og stole til at opmuntre de besøgende til at sidde ved og nyde vandfaldet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com