Hjem retsmidler til at fjerne Rust fra en jern

September 10

Rust former på et strygejern, når det kommer i kontakt med vand eller fugt. Dette sker normalt, hvis strygejernet er gemt i et fugtigt sted. Rust formularer på grund af en række kemiske reaktioner mellem metallet og vandet. Det er vigtigt at fjerne rust, som snart er det vises. Hvis rust ikke er behandlet det fortsætter med at vokse, og det kan også overføres til tøj, som er sværere at få. Nogle hjem retsmidler findes der har vist sig nyttige i at fjerne rust fra husholdningsapparater som strygejern.

Brug lidt kraft

Den nemmeste måde at slippe af nydannede rust er at skrabe det ud. Bruger et køkken skrubbe pad eller ståluld, gnid det mod rust pletter. Dette fjerner normalt små mængder af rust. En stålbørste er også nyttigt for at få rust off. Selv sandpapir kan bruges til at skrabe ud overfladen rust på et jern. Hvis rust ikke kommer let, anvende lidt mineralsk olie til de rust pletter. Dette Blødgør rust og gør det mere plastisk. Derefter bruge skrubbe pad eller ståluld. Dette er normalt alle, der er nødvendige for små områder.

Ved hjælp af citronsyre syrer

De fleste kommercielle rust flyttefirma indeholder en stærk syre, som nedbryder rust. Citroner og limefrugter også indeholder syre. Citronsyre er en mild syre fundet i citroner, limefrugter, appelsiner og grapefrugter. Disse er naturlige og billige produkter. Du kan købe en flaske saft eller bruge friskpresset saft af frugter. Anvende citron eller lime saft til de rust pletter af jern til at fjerne rust uden at inhalere skadelige kemikalier. Bruge et stykke vat til at anvende saft til de rustne områder. Lad den i 5 til 10 minutter. Syre gør rust mere vandopløselige. Tørres væk med en fugtig svamp eller køkkenrulle.

Ved hjælp af eddike

Alle eddiker indeholder eddikesyre, en anden mild syre, som er kendt for at fjerne rust pletter. Bruge æble cider eddike eller hvid eddike--hatever du har i dit køkken. Påfør en lille mængde af eddike til at rust pletter på jern med et stykke vat. Lad det stå i 5-10 minutter. Derefter tørres af med en fugtig klud eller svamp. Eddikesyren virker ligesom citronsyre, nedbryde de kemiske forbindelser af rust. Eddike gør et godt rust remover, hvis du bruger det, så snart du ser rust danner på jern.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com