Typer af bolig Metal tagdækning

September 14

Metal tagdækning er en vand-resistent, brandhæmmende og insektresistente tagdækning mulighed for boliger, som kan vare i en fuld århundrede efter hjem forbedring ekspert Tim Carter Ask Builder. Desuden giver tagdækning en gammeldags, klassisk stil, der kan passe dit hjem-- eller personlige smag--bedre end moderne asfalt helvedesild. Bolig metal tagdækning fås i flere typer, hvoraf hver indeholder lidt varieret karakteristika.

Ark

Sheet metal tagdækning består af flere lange, flade plader af metal, som entreprenører binde sammen at skabe et stort, sammenhængende overflade. Metoden for bindende arkene sammen varierer afhængigt af den specifikke sort af ark metal tagdækning system, du bruger. To af de mest almindelige systemer omfatter stående søm og lægte. Med stående søm ark metal tagdækning, har arkene specialiseret kanter, der opretter forbindelse til en anden, danner hævet sømme. Derimod med batten ark metal tagdækning sikre entreprenører ark sammen ved hjælp af separate metal dækker stykker, kendt som strøer, som dækker sømmene.

Rullesten

Den mest almindelige indstilling til beboelse metal rullesten tagdækning installerer store, pre-dannet paneler, at skaber illusionen af flere individuelle helvedesild. Ifølge HomeTips.com, disse paneler er typisk omkring 4 fod lang og kan ligne udseendet af træ ryste fliser, skifer fliser, spanske fliser og andre flise stilarter. Maling og tekstureret finish kan hjælpe gør de præfabrikerede paneler vises mere autentisk. Alternativ til at bruge paneler installerer individuelle metal fliser, som kræver fastgørelse af hver flise til den underliggende tagkonstruktion.

Flad

Mens mest generelle entreprenører kan installere ark og rullesten metal tagdækning, kræver installere en flad metal tag oplevelsen af en master Tagdækker, som Tim Carter rapporter. Tagdækning består af flere metalplader eller paneler, som en Tagdækker Loddemetal sammen og derefter hammere fladt. Resultatet er et tag med en næsten flad, kontinuerlig overflade. Dog forekomme, ofte lille fremspring på panelet sømme.

Af materiale

I 1900-tallet lavet folk almindeligvis flade metaltag ved hjælp af tin. I dag, til boligarealer er tin-belagt stål en mere fælles valg for fladt tag installation. Til ark og rullesten metal tagdækning er aluminium et populært valg. Ud over sin resistente-natur er aluminium let, hvilket gør det nemmere at installere. En anden populær metal tagmaterialer er stål, som selvom tungere end aluminium, er betydeligt mere robuste. Nogle af de dyrere muligheder inkluderer kobber, som er resistent over for ridser og svinder til en lys grønlig-blå farve; og legeringer, der er metaller som producenter skabe af kæmning sammen flere metaller og i nogle tilfælde andre elementer; det mål er at maksimere særlige kvaliteter. For eksempel, er rustfrit stål en legering, der anvendes i metal tagdækning, der er utroligt modstandsdygtige over for korrosion og rust.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com