Udvendige vindue Header behandlinger

March 4

Udvendige vindue Header behandlinger

Mange typer af materialer og stilarter kan bruges som udvendigt vindue overskrifter. Ligegyldigt hvilken type vindue header bruges på ydersiden af dit hjem, skal det kunne modstå elementerne. Det skal også være tætnes for at holde fugt fra at trænge ind i huset.

Træ Header

Træ overskrifter kommer i mange stilarter og sorter af træ. Du kan bruge gamle tømmer eller ny Cedar bjælker til accent vinduerne. Disse skal være glimtede på toppen stråle til at kaste vand. De skal også være tætnes og have en vandafvisende eller malede overflade, der er udsat til vejret.

Mursten Header

Mursten kan bruges til at matche eller accent den udvendige finish på dit hus. Mursten skal være lagt i en soldats kursus og støttes med et stykke af vinklet stål til at bære vægten. Mursten skal være tætnes mellem mursten og stål til at holde fugt i at trænge ind i væggene. Stålet skal også males for at holde det fra rust.

Naturlige sten overskrifter

Naturlige sten overskrifter kan tilføje en dekorativ touch til din windows. De skal være installeret de samme som de mursten, der er anført ovenfor. Tilføje en center nøgle sten kan tilføje et personligt præg.

Skære sten eller Præfabrikerede beton overskrifter

En Præfabrikerede beton eller klippe sten header kan tilføje en raffineret accent til din windows. Disse kan ofte accent sten hætter eller vindueskarmen behandlinger på dit hus, og ofte er installeret den samme som den mursten, der er anført ovenfor.

Stuk overskrifter

Stuk overskrifter kan tilføje en dekorativ touch til ydersiden af dit hjem. Stuk er anvendt over et skum og wire mesh og kan dannes i et ubegrænset antal stilarter for at matche din smag. Stuk skal være tætnes mellem vindue og stuk finish.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com