Hvordan du fjerner pletter fra stof møbler

10/04/2012 by admin

Din møbler stof er i konstant risiko for pletter. Det er alt for let at vælte et glas rødvin til spilder lidt maling, eller nemlig en pet at have en ulykke. At tillade disse pletter at sidde kan gøre dem svære at fjerne, resulterer i en nusset og uindbydende sofa eller hvilestol. Hurtig indsats, samt at tage den rigtige tilgang, kan støtte med held at fjerne pletter fra møbler stof.

Instruktioner

•Scrape off så meget af pletten som muligt med en stump kant, såsom et kreditkort eller smør kniv. Prøv ikke at stikke eller grave din sløve kanten i pletten for hårdt, da dette kan beskadige stoffet.

•Vælg den passende rengøring stof(fer) for pletten (Se ressourcer). Check etiketten pleje på dine møbler til at finde ud af, hvad du kan eller kan ikke bruge. Test den rengøring stof(fer) på en iøjnefaldende del af dine møbler for farveægtheder før du fortsætter.

•Blot pletten med rengøring stof(fer) ved hjælp af en ren klud eller svamp. Undgå at gnide pletten ind i stoffet. Fortsæt til duppes indtil pletten er overført til klud eller svamp.

•Rinse området med varmt vand ved hjælp af en ren klud eller svamp.

•Tillad område til at tørre helt.

Tips & advarsler

  • Pleje tag på et stykke af møbler vil fortælle dig, hvilke rengøringsmidler er sikre at bruge i form af et brev symbol. En "W" står for vand-baserede stoffer, såsom rengøringsmiddel. Et "S" står for opløsningsmiddel-baserede stoffer, såsom sprit. En "S-W" betyder, at både vand- og opløsningsmiddel-baserede midler kan anvendes. Hvis du finder en "X", kan du blot støvsuger stoffet. Nogle møbler tekstiler vil kræve en professionel pleje.

Relaterede artikler