Hvordan til at trimme en Sky vin

July 7

Sky vin (Thunbergia grandiflora) udstiller klokkeformet, himmelblå blomster på vidtløftige vinstokke, der synes at svæve mod himlen med lethed. Denne vinstokke klatrer og dækker noget det kan gribe ind på. I områder, der ikke støder på frost, kan den blomstre som en evergreen, sommetider vokser så kraftigt, så den bliver invasiv. Men sky vin vil dø tilbage hvis det udsættes for frost vejr. Når beskæring vin, bør dine mål være at kontrollere og puste nyt liv i sin vækst. Medmindre det er dyrket på en løvhytte eller over en mur, bør en slags espalier eller et andet objekt for støtte ydes. Når vinstokken begynder at undslippe sine grænser, sin tid til at beskære det.

Instruktioner

•Klippe tilbage vin med Sakse til kontrol vækst, ideelt i foråret før blomstringen begynder. Sky vine er en kraftig vining plante, der kan gribe ind på stort set alle objekt inden for rækkevidde og tage over, så det er en god idé at snip off stretching stængler for at forhindre vin i flyttende sig for meget.

•Betjen anlægget for at holde det inden for dets tilsigtede grænser. Hvis vokser op et espalier, skære stænglerne, der kører frit. Trimme tilbage vin for at sikre pæn vækst, når den vokser langs et hegn. Hvis vin er draperet over en støttemur eller have bed, kan lille beskæring være nødvendige, men styre det efter behov.

•Tag tørret, brugt blomster som blomster dø ud. Dette kaldes dead udgiftsområde, og det tilskynder nye knopper skal vises. Blå blomster vises fra August indtil tidspunktet for frost.

•Prune det døde materiale fra vinstokke, der har udholdt fryse skader. Dette hjælper genoplive anlægget, så det kan producere nye vækst. I mange regioner, sky vin vil dø tilbage til jorden om vinteren og kommer tilbage igen i foråret. For at forhindre alvorlige frostskader, anvende pine nål eller bark mulch til rodzonen, der holder det beskyttet mod frysning.

Tips & advarsler

  • Plante himlen vin i en placering med rige, godt afdrypning jord og nogle skygge, så det kan få beskyttelse fra den varme eftermiddagssolen. Give mindst 3 fødder af afstanden mellem planter og skære vinstokke, hvis planterne begynder at blande sig med hinanden.
  • Sky vine tilbyder en alsidighed, som gør det nemt at manipulere. Hvis himlen vin ydes tilstrækkelig rod plads, kan det finde vigor at vokse op en søjle og skabe solid søjleformede vækst.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com