Vækst af en kokospalmen

October 28

Kokos palmer eller Cocos nucifera, sandsynligvis stammer i det sydlige Stillehav eller Malaysisk øhavet, og er nu bredt set i subtropic og tropiske landskaber. Ofte ses på Florida kystlinjer, kan kokospalmer overføres via kokosnødder rejser i nærliggende vand.

Formering

En kokos frø er klar til at plante hvis der er en sloshing lyd inden for frugt, ifølge University of Florida udvidelse hjemmeside. Møtrikken er begravet i sand eller barkflis. Når spiring opstår, kan det unge træ transplanteres, når den når 6 måneder gamle.

Liv af kokos

Når kokosnød træet begynder at producere frugt, holder vækstperioden for kokos afgrøde et helt år. Hvert træ kan producere 50-200 frugter pr. år. Høst af kokos afhænge af dets tilsigtede anvendelse; drikke kokosnødder kan plukkes på syv måneder, mens alle dehydreret kokosnødder kræver den fulde års vækstcyklus.

Levetid

Kokospalmer, som kan nå 100 fod høje, har en levetid, der overstiger 80 år, begynder ikke at frugt indtil seks til 10 år. De ramte toppen af frugtproduktion på 15 til 20 år, og frugt ikke forbi en alder af 80. Den hyppigste dødsårsag for kokospalmen er dødbringende gulfarvning, især i Florida og Texas.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com