Hvordan at slippe af med hvepse i en Garage

November 1

Hvordan at slippe af med hvepse i en Garage

Finde en hveps reden i garagen kan være en overraskende og farlig situation. Mange enkeltpersoner er allergisk over for hvepse giften, og måske ikke engang kender indtil stukket. Afhængigt af typen af hveps og markedsføring af reden, kan kalde en professionel for at tage sig af fjernelse være den bedste løsning. Men for dem der foretrækker at prøve det selv, der er Sikkerhedstips til at følge og et par skridt, som vil gøre processen meget nemmere.

Instruktioner

•Forbered området. Hvis garagen er fastgjort til huset, Sørg for, at alle døre og vinduer i huset er lukket. Med enhver fjernelse proces er der altid chancen for at forstyrre hvepse og gøre dem mere aggressive end normalt, da de forsøger at forsvare deres hjem. Sørg for, at børn og andre familiemedlemmer er ud af garagen og langt væk fra de omkringliggende områder udenfor. Sætte kæledyr i huset for at holde dem fra at blive stukket så godt.

•Wait til aften. Hvepse er langt mindre aktive om natten, hvilket gør afsked oparbejde lettere. Afhængigt af tid af året, kan det også være værd venter på vejr til at slå koldt. Hvis garagen er ubrugt eller unneeded og det er at komme tæt på vinteren, overveje at vente. Koldt vejr vil dræbe hvepse, så reden er let at fjerne.

•Indstil op fælder. Disse kan i høj grad mindske antallet af hvepse sværmer omkring reden, når det endelig tid til at fjerne den. De mest effektive lokke fælder kan findes på isenkræmmere, og generelt vil lykkes i fjernelse af et stort antal af hvepse. Afhængigt af størrelsen af reden, kan det være gavnligt at få flere fælder. Hjemmelavede fælder kan også være effektiv. Fyld en stor spand halvvejs med vand. Over vandet, suspendere agn; nogle slags kød typisk fungerer bedst. Efter fodring, vil hvepse instinktivt flyve ned i vandet, hvor de vil dø. Agn kan være nødvendigt at ændre hver par dage. Forsegling garagen vil hjælpe med at holde uden for skadedyr i at komme i. Afhængigt af størrelsen af reden, kan dette tage flere cyklusser af indstillingen fælder til at sætte en seriøst bule i koloniens befolkning.

•Tag på beskyttende tøj og spray reden. Der findes en række kommercielle hveps og hornet sprays på isenkræmmere. De fleste reder har en indgangen hul hvor insekter kommer og går. Når fælderne har gjort deres arbejde, bør det være muligt at komme tæt nok til reden om natten til at sprøjte det. Dette kan også være gjort flere gange. Hvis reden er inde i en workbench eller anden afsondret område, kan det være muligt at sprøjte hele området med pesticidet, derefter lukke skabslåger for at lade pesticidet, gøre sit arbejde. Alternativt, forsegle garagen efter sprøjtning insekticid for at sikre maksimal effektivitet.

•Mellem fælderne og spray, de fleste af hvepse bør være væk, så det er tid til at fjerne reden. Hvis det er i et område, der ikke er lettilgængelige, er fastsættelse af en tarp og brækker reden i hånden en mulighed; Vær sikker på at bære tunge Beskyttelsesbeklædning. Hvis reden er i et hjørne eller inden for rækkevidde, glide en heavy-duty affaldssæk over reden. Bryde det ned, så zip binde posen.

Tips & advarsler

  • Hvis reden er i et utilgængelige eller ubelejligt sted, kalde en professionel for at fjerne den.
  • Slid beskyttende tøj på alle tidspunkter, sikret ved hals, håndled, og ankler og sørg så meget hud som muligt er dækket.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com