Hvornår Owari Satsuma blomst?

September 2

Hvornår Owari Satsuma blomst?

Voksende din egen frugt i en hjem orchard kan være sjovt og givende, at bringe frisk plukket frugt til din familie med lille omkostninger og minimal indsats. Hvis du bor i en region uden hårde vintre, kan du vokse sødt flavored mandarin appelsiner, også kaldet satsumas. Sort kaldet "Owari" (Citrus reticulata "Owari") er et godt valg, vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8-10.

Blomstrende

Opkaldt efter en provins i Japan, er sorten "Owari" et stedsegrønt træ, der når 7 til 10 fod høje ved modenhed og tendens til at sprede sine grene, som kan hænge når lastet med frugt. Træet er meget aromatisk, hvide blomster, der vises i det tidlige forår, fylder luften med duft, der tiltrækker bier og kolibrier. "Owari" træ er self-fertile og har brug for ikke et andet træ til bestøvning. Fordi dens blomstre ikke producerer pollen nødvendig for produktion af frø, er dens frugter for det meste uden kerner, men ganske søde og flavorful. Frugterne er også tyndhudet, modnes i begyndelsen - til medio - nedgang og holde godt efter plukningen, forudsat de er håndteret omhyggeligt og ikke stødt.

Fremme af blomster

"Owari" Satsuma træ kræver kun grundlæggende pleje at støtte god blomst og tunge frugtsætning. Det gør godt i et sted, der får fuld sol, men i områder med varme sol, lokalisere den, hvor den får fuld sol om morgenen, efterfulgt af lys, skiftende skygge om eftermiddagen kan forhindre brændende af blomster, der kunne afbryde frugt udvikling. Træet vokser i enhver type af havejord, forudsat det er veldrænet. Hvis din jord indeholder ler og tendens til at holde vand, kan tilføje nogle sandet ved plantning forbedre dræning. Et relativt tørke-tolerante træ, vanding det godt under den første sæson eller to kan fremme et dybt rodsystem, hjælper med at støtte tunge produktion af blomster og frugt.

Kolde Tolerance

Fordi "Owari" Satsuma træet blomstrer i det tidlige forår, kan en sen frost i et område, der er modtagelige for kuldeperioder i foråret skade blomsterknopper og forstyrre frugtproduktion. Hvis dit område er i den koldere del af sortimentet, plantning træet nær en varm foråret vest - eller sydvendte bygning væg kan hjælpe med at beskytte det fra kuldeperioder. Du kan også finde træ på en bjergskråning, hvor kolde forår luft afløb væk til den nederste del af skrænten.

Container vokser

"Owari" Satsuma træ er relativt små og kan gøre godt dyrket i en beholder, som en gårdhave modellen eller i et lyst tændt, udendørs placering. I kold-vinter områder under USDA zone 8, kan du flytte træet indendørs i efteråret før den første frost, overvintrende det i et smukt oplyste spot, såsom nær en syd- eller vestvendt vindue. I foråret, vent, indtil alle faren for frost er gået før flytte træet udendørs. Du kan styre størrelsen af træet "Owari" Satsuma ved beskæring det om vinteren, når det er hvilende, skære grene tilbage med omkring en tredjedel. Gøre skrå snit lige foran en vender udad bud at hjælpe træet spredes godt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com