Sådan holder du mus væk fra dit hjem

11/11/2012 by admin

Mus er ikke kun ulækkert gnavere, men de kan være meget farlige, hvis de gør deres vej ind i dit hjem. Nogle af dem bære sygdomme, der kan sprede sig til dine børn og de kan også tygge igennem elektriske ledninger i dine vægge. I denne artikel vil du lære en række måder at forhindre disse irriterende gnavere fra nogensinde at komme ind i dit hus.

Instruktioner

•Først, få en maske eller nettede vaskeri pose, som du normalt ville bruge for vask af nylons og fem kasser med møl bolde. Sætte møl bolde i vaskeri pose og hænge det i din garage nær døren. Dette vil ikke kun frastøde mus, men fugle og bugs også.

•Hvis mus har tilfældigvis allerede trænge på din ejendom, og du kan se de huller hvor de gravede, få fat i nogle ståluld puder. Ting de stejle uld puder i deres huller, musene ikke vil kunne tygge kastede stål i puder.

•Der fantastisk måde at holde mus væk fra dit hjem er at drys cayennepeber omkring din garage (eller hvor musene normalt gerne få). Drys nogle indvendig og ud nær post huller, musene bryder mig ikke om lugten af pulver og vil gå andre steder. Dette kan også arbejde med ren pebermynte ekstrakt. Drys ekstraktet nær mus huller vil de ikke lide duften af det overhovedet.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at pebermynte ekstrakt er ren eller ellers sig kan ikke arbejde så godt.

Relaterede artikler