Det bedste tidspunkt at beskære Bradford pæretræer

November 11

Det bedste tidspunkt at beskære Bradford pæretræer

Bradford pære er en art af pæretræ indfødte til Kina. Det har en mere oprejst baldakin end andre pære arter. Bradford pære vokser op til 50 fod høj og 30 fod bred og har en hurtig vækstrate. De hvide blomster blomstre voldsomt i foråret og er efterfulgt af lille, runde frugter. For at sikre, at træet ikke blive overgroet, holde sig til en regelmæssig vedligeholdelsesplan.

Når at beskære

Beskære Bradford pæretræ i slutningen af vinteren før nye vækst begynder. Begynde beskæring træet, mens det er unge til at hjælpe med at kontrollere og vedligeholde sin naturlige form og facon. Udvikle stærke grene, mens træet er unge hjælper fastlægger rammerne for en sund og lang levetid træ.

Sådan Beskær

Shear tilbage eller fjerne svage og krydsende grene, mens træet er ung til at undgå større nedskæringer, når træet er ældre. For ældre Bradford pæretræer, skære ned kraftigt voksende leder grene af 24 inches. Fjerne sucker skud, der stiger fra bunden af stammen, så snart de er mærkbar. Hvis ikke beskæres, kan rodskud danne en anden stammen af træet og bære alt for lille frugt.

Udtynding

Fjern overskydende frugt for at tillade resterende pærer til at udvikle deres farve, form og størrelse. Undladelse af at skille sig af med den ekstra frugt hæmmer dannelsen af blomsterknopper til året efter. Tynde Bradford pæretræ i hånden i midsommer at forbedre størrelsen af frugten. Lad én pear pr. klynge forbliver på træet.

Forberedelse

Plant træet i vinter eller det tidlige forår, mens det er hvilende at sikre en vellykket etablering. Før at lægge træet ned i jorden, inspicere for skader eller sygdom. Grave et hul stort nok til at give plads til træets rodsystem. Trim off brudt rødder før plantning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com