Hvad er den hjem afhjælpe for rengøring diamanter?

November 24

Hvad er den hjem afhjælpe for rengøring diamanter?

Diamanter er en elsket ædelsten som er populære i forlovelsesringe og andre stykker af smykker. En del af hvad gør diamanter så speciel er deres bemærkelsesværdige optiske egenskaber. Hvis ikke ordentligt plejet og rengjort, men selv de smukkeste diamanter kan miste deres gnistre.

Vand og sæbe

Den første ting du nødt til at rense dine diamanter er en lille skål med varmt vand. Sørg for at vælge sterile eller destilleret vand for at sikre ingen klor er i blandingen. Placer vandet i mikroovnen, hvis nødvendigt for at opnå en høj temperatur. Derefter tilsættes 1 tsk mild flydende parabol vask vaskemiddel og rør. Når vaskemiddel er blevet grundigt blandet, tilsæt smykker. Tillad diamanter at suge i fem til 10 minutter, derefter fjerne smykker fra opløsningen og krat det forsigtigt med en blød tandbørste. Fjerne sæbevand fra skålen og fyld med cool, rene vand. Dyp diamanterne i den rent vand til skylning. Pat tør med en ren, fnugfri håndklæde.

Glasrens

En ammoniak-baseret glas renere kan også bruges til at rense diamanter. Man skal blot placere smykker på en ren klud og spray rigeligt med renere. Tillade smykker til at sidde i cirka fem minutter, derefter forsigtigt gnide med en tør klud til at polere væk overflade vragrester. Du kan også fortyndet ammoniak ved at blande en kvart kop af husholdningernes ammoniak med en kvart kop destilleret vand og placere diamanter i løsningen. Tillade smykker til at suge i et minut før du fjerner. Børste overflader med en blød tandbørste og skyl. Tør diamanter med en blød, ren klud.

Advarsel

Brug kun destilleret eller sterilt vand, når rengøring diamant smykker, som klor findes i de fleste postevand kan forårsage misfarvning til indstillingen smykker. Derudover, undgå at bruge enhver husstand renere, der indeholder klor blegemiddel på diamant smykker. Blegemiddel kan skade den metal del af ringen eller beskadige den indstilling, der holder diamant på plads, forårsager tab af stenen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com