Akryl maling vs keramik maling

December 8

Akryl maling vs keramik maling

Akryl og keramiske maling er to formler af udvendige hus maling beregnet til op til 20 år før brug for et andet program. De begge dele lignende vandbaseret formler, der tør i en vandafvisende belægning. De hver indeholder forskellige typer af sammensatte partikler suspenderet i bunden for at gøre dem holdbare og langvarige.

Holdbarhed

Keramiske maling er designet til at vare længere end akrylmaling på grund af en højere koncentration af tørstof. Keramiske maling er brugt mere i det sydlige klimaer. Akrylmaling er brugt mere i nordlige klimaer. Dette skyldes hovedsageligt den måde fugt påvirker de forskellige formler. Keramiske maling også tilpasses andre materialer lidt bedre end acryl, fordi det vil lægge ned fladt på sammensatte produkter, der anvendes i hjemmet bygning, som murværk og metal.

Farve

Akryl maling har kanten når det kommer til farve. Akrylmaling, som også har en vand base som keramiske maling, stammer sit navn fra akryl bindemiddel. Farve pigment af malingen er suspenderet i akryl projektmappen, giver mulighed for lysere, mere levende farver end keramiske maling. Akryl maling har eksisteret længere end keramiske maling, og er også undertiden referee som "latex" maling, selv om dagens akryl formel indeholder ingen latex, som er en gummiblanding.

Omkostninger

Keramiske maling er dyrere. Afhængigt af hvor du køber det, kan keramiske maling være næsten dobbelt så dyrt. Dette er delvis på grund af påstanden om, at det vil vare længere. Maling ansøgning metoder er ens, og udgifterne til arbejdskraft er ikke anderledes, når du bruger enten maling. Keramiske maling kan få lidt mere udbytte af korrekt forberedelse af overfladen,--der er mere tidskrævende-- og kan derfor give lidt mere lønomkostninger.

Ser

Keramiske maling vil ikke chip eller knæk så meget som akryl. Forskellen er subtil, men kan gøre en forskel i nogle programmer. Det vil alder bedre og bevarer glat kendetegn længere end akryl. Keramiske maling, også kendt som flydende sidespor, tør flad og glat, næsten som plastik. Akrylmaling ligner mere traditionelle maling og vil vise penselstrøg mere end keramiske. Akryl maling kan også være lidt struktureret med en stiv børste, mens keramiske male typisk vil ikke holde sådanne texturering, udglatte som det tørrer.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com