Hvordan til at fylde en butan Lighter

November 12

Fylde en butan lighter kræver en tæt forsegling mellem butan container og havnens brændstof af lighteren. Butan, udvindes af naturgas, bliver en flydende under tryk. Når frigives til luften, bliver det en meget brandfarlige gas, hvilket gør den ideel som en lettere brændstof kilde. Her er hvordan man kan fylde en butan lighter.

Instruktioner

•Bleed lighter før påfyldning det at give mulighed for maksimal fyldning ved at holde den lettere opretstående. På nogle lightere, skal du trykke gas release-knappen. På dækket lightere, såsom en Colibri frigiver lighter, åbner fælles landbrugspolitik gas. Når den hvislende standser, alle luften er bortvist.

•Fyld jo lysere kun i et godt ventileret område. Aldrig røg udfylde en lighter, eller forsøge at fylde det, i nærheden af åben ild.

•Drej lighter hovedet til at få adgang til udfylde ventil. Du skal muligvis fjerne beskyttelseshætten dækker udfylde ventil på nogle lightere. Sted butan dåse fyldstof dæmme op over en lighter udfylde ventil stamme og tryk nedad til at åbne den lysere ventil og danne en forsegling mellem to stilke.

•Hold kan på hovedet ned fast mod lysere for fem eller seks sekunder at overføre butan fra den trykisoleret kan i cigarettænderen. Når butan begynder at sprøjte ud, er lighteren fuld. Fjern kan fra lysere. Både lysere og kan bliver meget koldt.

•Indstil den lettere ned indtil det varmer op til stuetemperatur. Lysere lys ikke mens butan er koldt. Du kan også holde lettere i hånden til at hjælpe det varme op mere hurtigt.

•Aftør dine hænder før du forsøger at lys din lettere at fjerne enhver butan, som kan have sprøjtet på hænderne under fyldningen. Erstatte beskyttelseshætten over udfylde ventil, hvis der er én. Når de lysere varmer op til stuetemperatur, det er klar til at gå.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com