Måder at spare på elektricitet & vand

March 26

Der har været en stigende vægt på bevarelse og beskyttelse af miljøet. Ikke kun hjælper bevarelse for at bevare planeten, men det kan også spare dig penge på din utility regninger. Når du spare elektricitet og vand, du med til at bevare vores økosystem, beskytte vores naturressourcer og sætte et par dollars tilbage i lommen. I mange tilfælde tager bevare elektricitet og vand nogle enkle trin.

Check For utætheder

En gang om måneden, bør du kigge efter utætheder i alle rør og VVS-forbindelser i dit hus. Kontrollere rørene i kælderen, alle vandhaner, alle afløb, alle toiletter og udendørs VVS forbindelser som godt. Hvis du bemærker nogen lækager, at du er i stand til at tage sig af, reparere dem. Hvis du ikke har tillid til eller evnerne til at reparere utætheder selv, kalde en blikkenslager.

Chill drikkevand

En af de vaner, mange mennesker har, når at få et glas vand fra en hane er at lade vandet løbe, indtil det er cool. Snarere end at spilde alle at vand, Køb en vand filtrering kardæsker og holde fyldt det i køleskabet. Når du vil have koldt vand, kan du hælde det fra dåsen i køleskabet i stedet for at spilde det ned i afløbet.

Opvask

Når du opvask, undgå rindende vand til at skylle. Fyld en af din dræn med vand og sæbe og den anden med bare varmt vand. Vaske op i sæbevand, derefter skylles i rent vand. Når skyllevandets bliver alt for beskidt, ændre den. Hvis du kun har en køkkenvask, bruge en spand eller gryde til skylning og tømme det i badekarret.

Afmonterer elementer

Når du ikke bruger dem slukke lys, fjernsyn og andre elementer. Men et element i hvile trækker en lille mængde elektricitet, hvis det bliver sat i. Når du ikke bruger dit tv eller din stereo, tag dem fra væggen for at spare elektricitet.

Naturligt lys

I stedet for at dreje på en lampe midt på dagen, åbne gardiner og bruge naturligt lys. For beskyttelse af personlige oplysninger, kan du tilføje et sæt af sheers til din windows og hindre visningen ind i dit hjem fra ydersiden. Overvej at tilføje ovenlys i værelser med tag adgang til at tilføje til dine kilder af naturligt lys.

Loft Fans

Installere loft fans i dit hjem og bruge dem i stedet for klimaanlæg til afkøling dit hjem. Hvis du skal bruge en air condition, kun bruge det under de varmeste tidspunkter af året. Sluk din klimaanlægget om natten og bruge vinduet fan til at hjælpe med at reducere energiforbruget.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com