Hvad kemikalier udgør klor blegemiddel?

12/14/2012 by admin

Hvad kemikalier udgør klor blegemiddel?

Klor blegemiddel er brugt til at desinficere og deodorize forskellige ting. Børns leg legetøj kan være desinficeret, køkkenborde og badeværelser kan rengøres med det, og det bruges ofte til at blege og rent tøj. Der er to vigtigste ingredienser, der udgør klor blegemiddel: vand og enten natriumhypochlorit eller calciumhypochlorit.

Natriumhypochlorit

Natriumhypochlorit (NaOCl) er en blanding af natrium, ilt og klor. Hypokloritiske kan meget farlige og skal fortyndes før de bruges. Hypokloritiske er en oxiderende produkt, som gør at det er meget nyttigt i desinficering af materialer. Når natriumhypochlorit er fortyndet med vand er resultatet klor blegemiddel.

Calciumhypochlorit

Calciumhypochlorit er en anden ingrediens, der anvendes i blegemiddel. Calciumhypochlorit bruges oftest til at desinficere vandet. Dette kemikalie kan købes for at bruges i dit vasketøj som en blegemiddel. Calciumhypochlorit er blandet med chlorid og læsket kalk til form vaskeri blegemiddel. Dette pulver klor blegemiddel bruges også til farvning af sukker, desinficere drikkevand, sanitizing pools og badeværelser, og at afblege linned.

Vand

Vand udgør størstedelen af klor blegemiddel. Vandet tjener til at fortynde kemikalier i blegemiddel. Hvis vandet ikke var føjet til kemikalierne, ville blegemiddel være farlig stærk og potentielt farlige. De fleste klor blegemidler er omkring 5,25 procent kemiske og 94.75 procent vand.

Blegemiddel farer

Blegemiddel kan være giftige ved indtagelse eller dødbringende hvis blandet med andre kemikalier/produkter. Hvis blegemiddel er indtaget, bør du ringe 911 og kontakte skadestuen. Bør blegemiddel komme ind i dine øjne, bør du straks skylle øjnene med koldt vand. Blegemiddel bør aldrig være blandet med ammoniak eller andre kemikalier, fordi dødelige gasser kan forekomme.

Relaterede artikler