Uddannelse til VVS

12/25/2012 by admin

Uddannelse til VVS

Blikkenslagere er enkeltpersoner, der installerer og reparation af vand- og afløbsanlæg systemer. Beskæftigelse af disse fagfolk forventes at stige med 16 procent fra 2008 til 2018, ifølge den amerikanske afdeling af Labor Bureau of Labor Statistics. Median timeløn af blikkenslagere på tidspunktet for offentliggørelsen var $21.94, rapporterer Bureau of Labor Statistics. Uddannelse for håbefulde blikkenslagere kombinerer bog arbejde med virkelige verden erfaring.

Læreplads

Personer, der ønsker at blive blikkenslagere kan fuldføre lærepladser. Disse hands-on læring oplevelser er sponsoreret af organisationer såsom United sammenslutning af svende og lærlinge på VVS og Pipefitting branchen i USA og Canada. Derudover sponsorerer en union, der er forbundet med nationale sammenslutning af VVS-varme-køling entreprenører også lærepladser.

Under lærlingeuddannelse tilbringe studerende fire til fem år modtager betalt, on-the-job træning og mindst 144 timer i klasseværelset lære hvert år. Begyndelsen studerende optjene bare 50 procent af hvad en arbejdsgiver betaler Svend i feltet, men deres løn stiger som deres niveau af erfaring stigninger.

Fagskole/optagelse

Studerende kan også vælge at udfylde en et - to år VVS uddannelsesprogram gennem en erhvervsskole, der har lokale entreprenør tilhørsforhold. Studerende kan desuden finde en pre læreplads kursus på et community college, hvor de bruger fem til seks måneder forberede feltet og forbinder med et godt selskab, hvormed de kan lærling.

For at fortsætte uddannelse for VVS, skal både håbefulde lærlinge og studerende, erhvervsskole være på least18 år gamle og har en studentereksamen eller GED. Derudover kræver nogle træningsprogrammer eleverne til at fuldføre en narkotika-test og fysisk undersøgelse før optagelse.

Kurser

Som en del af uddannelse for VVS tage studerende klasser i anvendt fysik og kemi, matematik, udarbejdelse og blueprint læsning. Studerende også lære at identificere typer og kvaliteter af rør, bruger industrien værktøjer og master lokale VVS-koder. Derudover design programmer dækker VVS sikkerhed og VVS-system samt vedligeholdelse og installation.

Licensure

Uddannelse for VVS forbereder eleverne til at blive godkendt, som kræves af de fleste stater og samfund. For at være godkendt, skal enkeltpersoner typisk have to år til fem års erfaring og bestå en test på lokale VVS-koder og handel viden. Studerende, der er blevet uddannet i VVS kan også forfølge certificering gennem VVS-varme-køling entreprenører---National Association og GreenPlumbers USA. Denne certificering lægger vægt på energieffektivitet og vandbesparende teknologi i VVS og kan øge en persons beskæftigelsesmuligheder.

Relaterede artikler