Honeysuckle vinstokke med bær identifikation

December 26

Honeysuckle vinstokke med bær identifikation

Mange forskellige plantearter tilhører gruppen Lonicera slægten eller kaprifolium. Du kan identificere honeysuckle arter af deres vækst vaner, bær, blade og blomster. Mange honeysuckle vinstokke anses for invasive plantearter.

Typer

De fleste Gedeblad arter vokser i en busk-lignende form og kaldes "bush kaprifolium." De mest almindelige honeysuckle vin arter er Lonicera japonica, eller den japansk kaprifolium. Japansk kaprifolium vin er en af flere asiatiske honeysuckle arter, som er blevet invasive i USA. Vinstokke klatrer langs jorden og op træer, undertiden girdling og dræbe andre landskab planter, buske og træer.

Identifikation

Honeysuckle vin sprawls langs jorden eller klatrer på andre planter og strukturer. Blomsterne er velduftende og varierer i farve fra hvid til gul til pink. Honeysuckle vinblade er arrangeret overfor hinanden langs stilke og er semi-stedsegrønne. Bladene kan variere i form og kan have hår på deres overflader. Den japansk kaprifolium har 1/5-til 1/2-inch-diameter bær der er sort i farven og forblive på vinstokke gennem vinteren.

Overvejelser

Bortset fra formen vækst kan du skelne mellem japansk kaprifolium vin og bush honeysuckles af deres bær. I modsætning til den honeysuckle vin sorte bær, bush honeysuckles producere bær, der er gule, orange eller rød. Bush honeysuckle blomsterne er lyserøde eller hvide, men ikke gul. Som honeysuckle vinstok betragtes bush honeysuckles også invasive i USA.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com