Sådan landskab med dekorative sten

December 26

Sådan landskab med dekorative sten

Landskab en forreste løsning eller en lille tilbage gårdhave ved hjælp af sten til at spare på vanding, lugning og klipning-- og maksimere bremse appel og skønheden i rummet. Flise og andre dekorative sten kan skabe et varieret og naturlige landskab, der er lav vedligeholdelse, MP og en all-sæsonen fristed for beboere og besøgende, vingede.

Instruktioner

•Survey webstedet og niveau området anvendes som et terrasseområde. Hvis du fjerner enhver sten eller store kampesten fra jorden, gemme dem til brug i landskabspleje. Markere med streng og stakes områder for hævet perimeter blomst og blade senge, en central springvand og en omkringliggende flise terrasse. Måle hvert område, så du vil vide, hvor meget jord og sten til at købe.

•Vælg flagstone, en dekorativ boulder eller naturlige sten obelisk center-boret til at holde et vandrør til et springvand, floden rock eller grus til et springvand surround og natursten brolæggere eller flad-cut sten for højbed vægge.

•Build buede rejst plantageejere til surround åben terrasse plads og central springvand. Kant dem med lave vægge af mortared pavers eller grove flad sten.

•Dig et hul til en præfabrikerede harpiks vandreservoir til at sidde under springvandet. Line hullet med et lag af grus og bassinet i det. Grave en grøft til PVC-rør til at holde elektriske ledninger for pumpen og køre vand fra en udendørs vandhane til springvandet.

•Sæt et submersible pumpe i bassinet og hook op vand og magt levering. Vedhæfte vand levering rør til absorptionskolben springvand. Lægge en tung mesh skærm eller bestyrelser over åbningen til støtte af boulder og dække støtte med en skærm til at forhindre snavs og sten fra at falde i bassinet. Efterlade et hul til det springvand vandrør. Kampesten eller sten obelisk i sted og teste strøm og vand leveringen for at være sikker på, at alt fungerer som planlagt.

•Sink en plastik eller metal barriere ned i jorden rundt i springvand området i en cirkel. Det skal være lidt højere end jordoverfladen - ideen er at omgive det med asfaltudlæggere, så det bliver usynlig men hjælper med at definere separate patio områder.

•Pave gårdhave flise først grave ud det markerede område til en dybde på omkring 6 inches. Bruge en bestyrelse og carpenter's plan hen til indskrive lønklasse. Hvis terrassen støder op fundamentet af huset, skråne den meget lidt væk fra hus til sikker dræning. Pakke snavs ned med en rammer, vibrerende plade komprimator, eller bare bruge en bestyrelse og sledge hammer for et meget lille område. Check niveauet igen før du tilføjer et underlag af sand eller fint grus.

•Lay fliser fra central springvand omkredsen ud til højbede, trimning de udvendige fliser for at passe pladsen. Fyld i mellem fliser med sand, befugtning, fejer og breder sig mere sand indtil stenene ligger sikkert i gårdhaven. Fyld omkreds omkring springvandet med store farvede småsten eller river klipper.

•Hvis du vil tiltrække sommerfugle område, plante indfødte græsarter, stedsegrønne blade, sommerfugl buske, lavendel og andre nektar-rige flora i de højbede. Springvand og småsten give basking og drikke områder og blomsterbede velkomst fødekilder og æglægning steder. At tiltrække særlige arter, forskning deres favorit planter og tilføje dem til landskabet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com