Hvordan man laver en Backyard Garden Waterfall

December 3

Nyd de beroligende lyde af faldende vand med din egen baggård vandfald, simpelthen bygget i dine åbne gården, haven eller dammen område. Vandfald kommer i alle størrelser og sorter. Glasfiber kits kan bruges til meget minimal opførelsen af et vandfald, men de fleste mennesker sætter pris på den naturlige skønhed af sten og landskabspleje fra en brugerdefineret vandfald. Hvis du har en lav haven eller dammen område, holde din vandfald, en lav, blid hældning for bedste sammenhæng i form og stil til din afslappende vandfald have.

Instruktioner

•Plan før du grave. Overveje, hvor høj en skråning, du ønsker for din vandfald, og hvor stor en pool du ønsker. Til en lavvandet pool, der er 12 fod af 14 fod, tænke på en maksimal fall afstand på kun 18 til 24 inches. Grave ud plads til den lavere pulje. Dække bunden af poolen med sand, pakke det ned og derefter placere små Landskabsarkitektoniske sten over sandet til at opnå en havet gulvet look. Eller installere gummi pond liner for at holde vandet renere og forebygge erosion.

•Mound snavs fra pool i en glat skråning eller skrånende trin på siden af din pool. Form det til en lille bakke, skrånende ned mod swimmingpoolen på den vinkel, du ønsker at have din vandfald.

•Indstil op din cascade ved at placere sten langs ad bakken/trinene. Bruge større, tungere sten i bunden og læg dem så de rager over pool kanten at oprette falder i vandet. Start stabling klipper fra tungere til større i uanset design du gerne oprette vandfald afsats.

•Tilslut pumpen slanger til pumpen og blonder slangen bag stenene inden du afslutter din sten cascade. Slangen skal være lang nok til at nå toppen af sten hældning. Skjule slange blandt klipperne, så det virker så naturlige som muligt.

•Sæt pumpe i den lavere pool så det ikke vil røre siderne eller bunden så vandet kan strømme frit. Tilslut netledningen til GFCI beholder bare for at teste pumpen i 30 til 60 sekunder og sørg for, at det fungerer korrekt.

•Tilføj vand til poolen og sørg for at pumpen hænger det ønskede. Tænd pumpen og teste vandet flyde. Manøvrere enhver sten for at øge vandfald effekt til din tilfredshed. På dette tidspunkt, hvis du vil desuden sikre din sten for at forhindre dem i at flytte eller glider, overholde dem sammen med sorte vandfald skum.

•En komplet pool kanten landskab. Tilføje planter, små buske eller andre sten rundt i kanten af poolen til at blande vandfaldet i stilen i din have.

Tips & advarsler

  • For en højere skråning eller større Dam, grave en U-formet kanal i skrå snavs højen. Placere en dam liner i kanalen og trykke det ned stramt mod snavs før montering klipper over det.
  • Hvis du har beskidt vand eller Dam vand, der har tendens til at stagnere og vokse alger, tilføje et biologisk filter til pumpe til at rense vand til din vandfald.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com