Hvordan kan leje mit hus i Seattle

January 14

Hvis du ønsker at udleje dit hus i Seattle-området, er det vigtigt at tage hensyn til mange faktorer, der kan påvirke din succes som en udlejer. Der er også nogle steder, hvor du er mere tilbøjelige til at lykkes, når notering dit hus til leje.

Instruktioner

Hvordan kan leje mit hus i Seattle

•Investigate om du bliver nødt til at købe ekstra forsikring til at rumme lejernes i dit hjem. Forsikringskrav til en ejer, der bor i et hjem og en person, der lejer en bolig kan afvige betydeligt.

•Kontrollér med din revisor til at se, hvis lejen negativt vil påvirke din skat før udleje en ejendom i Seattle. Du kan muligvis modtage afskrivninger samt skattemæssigt.

•Kontrollér avis programoversigter for andre udlejningsejendomme i Seattle-området ved hjælp af online-kilder som en guide. Kontakte en ejendomsmægler for at få en idé om hvad igangværende sats er for en leje i dit nabolag.

•Plan din fortegnelse på Craigs liste. Gå til siden Seattle-Tacoma (Se ressourcer), og klik på "Post til Classifieds." Klik på "Boliger udbydes." På dette tidspunkt, klik på "Apts/boliger til leje", og derefter vælge "Seattle" på næste side. Du kan derefter sætte i lejeprisen, titlen på stillingen og beskrivelsen.

•Listen dit hus til leje i "Seattle Times" rubrikannoncer. Først gå til Seattle Times Classifieds afsnit, og under "nwapartments," Klik på "Post en leje liste." For forskellige gebyrer, kan du bogføre online og i avisen, eller online kun.

•TenantsGøre en baggrundskontrol på de potentielle lejere til at sikre, at de ikke har nogen alvorlige strafferegistre eller historie bryde lejemål. Mange online-kilder tilbyde baggrundskontrol for en relativt lav afgift. Derudover skal du gøre en kredit check for at sikre lejerne har evnen til at betale husleje.

•Hav lejere tegnet en bolig leasingaftale for at beskytte deres rettigheder og jeres så godt. Sørg for at angive alle oplysninger i lejemålet. Det kan være bedst at have en advokat udfærdige en lejekontrakt for din specifikke ejendom, selv om mange online kilder tilbyder grundlæggende lejemål.

Tips & advarsler

  • Være parat til at udføre vedligeholdelse når det er nødvendigt som en udlejer.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com