Gør det selv: glidende gårdhave skærm dør reparation

01/16/2013 by admin

Ved at bringe udenfor i, kan terrassedøre gøre værelser vises større og lysere end de egentlig er. Disse døre er nem at bruge, praktisk, og kan gøre et hjem føler mindre begrænser eller snærende. Rutinemæssig vedligeholdelse omfatter at holde sporet og ruller ren for at sikre både skærm og glas paneler døre dias glat og ubesværet frem og tilbage.

Skærmen skydedøre

For de fleste boligejere vil glidende skærm døren i sidste ende kræver mere end rutinemæssig vedligeholdelse. Dette kan skyldes dels at en pet eller barn beskadige skærmen, slid og ælde med bevægelige dele gennem overdreven brug eller forringelse af elementerne. Reparere skærmen skydedøre kan være en nem opgave, der kræver lidt penge eller indsats.

Dårlig ruller

Mest glidende problemer skyldes at bære i rullerne. Fjerne glidende skærm døren fra sit spor ved at løfte det op, indtil rullerne rydde banen så vippe nederste ud. Fjern rullerne fra hver lokation med en skruetrækker. Gamle ruller bør tages til en isenkræmmer, matches op til udskiftninger og erstattes på samme måde som de blev fjernet. Erstatte skærm dør i den øverste spor og tryk i bunden.

Dør for kort

En skydedør kan lejlighedsvis passe løst på dens spor, får det til at falde ud. De fleste skærmen døre kan øges ved så meget som 1 1/2 inches ved at justere top- og skinnerne. Top og bund skinner af døren er fastgjort med to skruer placeret i slots, der er om 1 tomme lang. Løsne skruerne uden at tage dem helt ud, og forlænge varigheden af døren ved at skubbe slots langs skruen. En døren er korrekt justeret, spænd skruerne.

Beskadigede skærm

Lift døren op og ud derefter lå det på en stor flad overflade. Finde udgangen af spline, sort gummi holder skærmen på plads, lirke det med et spidst værktøj, så skal du blot trække det i hånden. Skærmen kan derefter løftes let fra rammen. Hvis skærmen er simpelthen strakt, ikke er beskadiget, erstatte skærmen i sin oprindelige holdning og sikkert det på plads med spline. Brug en spline roller, som kan købes hos en isenkræmmer, genindsætte spline tilbage i rammen. Hvis skærmen er beskadiget og skal udskiftes, købe nyt materiale på et hjem forbedring butik. Den nye skærm kan lægges over rammen, sikret med spline, og den ekstra screening kan skæres væk med en hobbykniv eller et barberblad. En skruetrækker bør aldrig bruges til at geninstallere spline på grund af eventuelt skadeligt screeningen materialet.

Hardware

Låse, låse eller andre typer af hardware skal udskiftes med jævne mellemrum skal bære. Reservedele kan købes online. Hvis hardwaren kan fjernes med en skruetrækker, kan de beskadigede dele være taget til en isenkræmmer, matchede og erstattet.

Relaterede artikler