Hvad slags sort orme ville invadere et badeværelse vask afløb?

December 30

Hvad slags sort orme ville invadere et badeværelse vask afløb?

Sort orme kan begynde at dukke op i og omkring åbningen af din vask eller badeværelse drain. Disse sorte orme er faktisk larver af afløb flue. Afløb fluer overleve ned af organisk materiale, sæbe udskud og mineralsk restprodukt inde afløb og kan blive en plage i dit hjem.

Afløb flyve identifikation

Afløb fluer er længere end 1/6-tommer lang. De har mørk grå eller sort, fuzzy organer og lange antenner. Deres æg er små og er enten brun eller creme farvet. Fluen vil lægge 10 til 200 æg ad gangen. Når de klækkes er larverne 3/8-inch lang. De er grå med ender, som er lidt mørkere end midten og kan ligne orme.

Vækstbetingelser

Afløb fluer vil lægge æg i visse betingelser. Hvis du ikke bruger dit badeværelse vask meget ofte, vand vil stå i rørene og vil tiltrække afløb fluen, som vil lægge sine æg i vasken. Flyve også kan lide at lægge æg i den slimede belægning på indersiden af røret. Når fluen lægger sine æg, bliver de udklækkes i så lidt som 32 timer. Larverne vil trives på den glatte udskud, der ofte linjer rør.

Forebyggelse

Forhindre de sorte orme i at udvikle inde i din afløb ved at slå din vand, når du lukker op dit hjem, som vil forhindre, at vandet drypper gennem rørene og tilskynde uanset vand er der til at tørre helt. Hvis du kan besøge hjemmet for at tænde vandet ofte, vil det gøre meget for at fjerne afløb fluer, der allerede er der. Også, rense afløb hver par måneder med en mild drain renere der er stærk nok til at fjerne skum på indersiden af afløbet uden at beskadige rørene.

Kontrol

Dræbe afløb fluer og larver, hvis de har allerede befængt dit hjem ved at spraye et insekticid i afløbet hver dag i en uge før fluerne er væk. Gentag processen hver par uger indtil fluerne ikke længere vende tilbage. Følg de korrekte praksis for at undgå fluer for at sikre, at de sorte orme ikke vende tilbage.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com