Hvordan man laver et fortov

January 4

Hvordan man laver et fortov

Et fortov er en vigtig del af den samlede landskab plan, forbinder én eller flere dele af gården og forhindrer folk i at gå over græsplænen eller gennem mudder. Afhængigt af personlige præferencer, kan du oprette fortove fra beton, flise, grus, træ eller fliser. Ofte bruges til fortove på grund af deres holdbarhed og lang levetid, er brolæggere tilgængelige i forskellige former og størrelser til at supplere alle udendørs omgivelser. Holde fortovet mindst 3 fod bred til at give komfortabel passage for to personer eller en kørestol.

Instruktioner

•Measure bredde og længde af fortovet til at bestemme, hvor mange fliser du har brug for. Gange bredden af længden, og derefter dividere med 12, til at beregne de firkantede optagelser af stien. En 40-tommer-dækkende sti fungerer godt, når bruge 8 x 16 tommer pavers; Du kan dog ændre målingerne til din præference.

•Mark kanter af fortovet ved hjælp af pulveriseret kridt. Alternativt, indsætte en pæl i hvert hjørne, og udvide en længde af ledning i mellem. Tilføj 2 inches til bredde til at tillade bender boards før mærkning fortovet.

•Træk ud græs eller vegetation i markant konturerne til en dybde af 8 inches ved hjælp af en skovl. Rake udsatte jorden for at niveau, og samle sten eller snavs. Tamp jorden med en plade komprimator til plan og fast i jorden.

•Spread 3 til 4 inches af skærver ind i renden og niveau. Tåge grus let med en spray af vand fra en slange, og tamp det fast. Sprede en anden 3-tomme lag skærver og komprimere det igen. Fortsætte processen med at tilføje og komprimering rock indtil det danner en 4-tommer-tykke lag.

•Installer bender boards langs kanterne af udgravningen, flugter med jorden. Pund stakes i hullerne forudsat langs de nederste kanter af bestyrelsen, så de trænger jorden nedenfor. Bestyrelserne linje fortovet, indeholde pavers og forhindre sand fra spredning.

•Spread 2 inches af sand over den komprimerede base. Glat overfladen af sandet med en skærm bord før stampemaskiner det. Ideelt set bør lag af sand sidde 1/4 tommer over omkringliggende jorden efter pavers er installeret. Tør passe en brolægger til at teste, om højden er passende; tilføje mere sand og kompakt hvis nødvendigt.

•Spread fliser i den ønskede mønster over sandet, startende fra det ene hjørne af udgravningen til den anden. Sætte pavers stramt mod hinanden. Hvis det er nødvendigt, skær den sidste række af asfaltudlæggere på størrelse med en mursten så. Tryk hver udlægningsmaskiner med en gummihammer for at sikre den sidder fast over den sand seng.

•Undersøg højden af udlægningsmaskiner fortovet. Tilføje eller fjerne sand under en brolægger til at justere sin højde, hvis det er nødvendigt. Feje sand over fortovet til at udfylde huller og revner. Tåge fortovet, og tilføje mere sand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com