Hjem afhjælpe pasta til rengøring en granit bordplade

February 22

Granitbordplader er smukke tilføjelser til dit hjem køkken, der skal rengøres omhyggeligt. Mens der er flere detail rengøring produkter til rådighed, kan disse være dyrt. I stedet kan du lave din egen hjemmelavede rengøring pasta til rengøring af granitbordplader.

Vaskemiddel pasta

Din grundlæggende flydende skålen vaske vil fungere perfekt til rengøring af granit tællere. Sætte 1 kop bagepulver i en skål, så rør i skålen vaske, indtil en tyk, cremet pasta har dannet. Spray overfladen af disken med vand, derefter Dyp en klud eller svamp i pastaen, og gnid over bordplader. Bagepulver fungerer som en rengøring og desodorisering agent, mens skålen vaske tilføjer en ekstra rengøring faktor. Dette efterlader en stribe-gratis Skopudsning, perfekt til granit tællere.

Skiftevis, gør en hurtig adgang spray-on løsning ved at blande to kopper vand, to teskefulde bagepulver og to sprøjter flydende skålen vaske i en sprayflaske. Sprøjte på bordplader, og tørres af med en klud eller svamp.

Alkohol pasta

Sprit virker også godt for rengøring granit overflader. For at lave en pasta, tilføje en kop bagepulver til en skål, så rør i isopropylalkohol, sprit (tilgængelig på ethvert apotek eller supermarked) indtil en tyk cremet pasta har dannet. Spray overfladen med en tåge af vand, så brug en klud til at gnide indsætte i køkkenbordet.

Skiftevis, oprette en hurtig adgang spray-on løsning ved at blande en kop vand, en kop afrids alkohol og to teskefulde bagepulver i en sprayflaske. Når tællere skal renses, spray opløsning direkte på køkkenbordet og aftørre ren med en klud. Sprit virker både rense og desinficere og er en quick-dry agent, der vil forhindre striber.

Peroxid pasta

Hydrogenperoxid er en anden billig ingrediens, der vil rense granit effektivt. I en skål, tilsæt 1 kop bagepulver, derefter omrøres i peroxid indtil en pasta har dannet. Tåge bordplade med vand og derefter gnide paste ind i overfladen. Denne blanding virker også godt for at fjerne pletter fra granitbordplader. Når en plet opstår, rydde op, så meget som du kan ved at gnide med en fugtig klud, derefter sprede et tykt lag af denne pasta over pletten. Lad sidde indtil tørre og derefter tørre væk med en fugtig klud til at fjerne enhver plet eller indsætte rester.

Bland en kop vand, en kop peroxid og to teskefulde bagepulver i en sprayflaske til at have en spray-on-løsning, som du kan holde i skabet for hurtig adgang, når du ikke har tid til at skabe en pasta. Denne spray-on løsning fungerer effektivt for rengøring, men ikke for Pletfjerning.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com