Forskellige klasser af brandslukker

February 27

Forskellige klasser af brandslukker

Der var mere end 400.000 hus brande i USA i 2008, hvilket resulterer i mere end 13,560 skader og 2.780 dødsfald, ifølge den amerikanske brand Administration. At have en brand sikkerhed plan herunder røgdetektorer, kan en forud planlagt flugtvej og brandslukkere tilgængelige hjælpe nedbringe disse tal. Da der er en række forskellige typer af brandslukkere, er det vigtigt at have den slags, der vil arbejde på den mest sandsynlige type brand til at opstå i området.

Klasse A

Klasse A ildslukkere er den mest almindelige type ildslukker til brug i hjemmet. Klasse A ildslukkere er egnet til brug på almindelige brande som træ, klud, gummi, plast eller papir. Klasse A ildslukkere er ikke egnet til brug på elektriske brande eller fedt brande. Klasse A ildslukkere kan være markeret med en sort stort bogstav "A" inde i en grøn trekant. Nyere ildslukkere kan være mærket med symboler, der repræsenterer en skraldespand og bål til at angive, hvilken type af brande ildslukker kan anvendes på.

Klasse B

Klasse B brandslukkere er velegnet til brug på benzin, fedt, olie eller andre brændbare væsker. Klasse B brandslukkere plejer at bære en numerisk rating, der angiver antallet af kvadratfod af Brandfarlig væske ildslukker kan behandle når de anvendes af en ikke-ekspert. Klasse B brandslukkere identificeres ved hjælp af en sort stort bogstav "B" inde i en rød firkant. Nyere brand ildslukkere kan være mærket med symboler, der repræsenterer en benzin kan med en vandpyt og brand til at angive, hvilken type brande ildslukker kan anvendes på.

Klasse C

Klasse C ildslukkere er designet til at bruges på elektriske brande, fordi stoffet bruges til at slukke ilden ikke er ledende. Klasse C ildslukkere identificeres ved hjælp af en sort kapital bogstavet "C" inde i en blå cirkel. Nyere ildslukkere kan være mærket med symboler, der repræsenterer en stikkontakt og slut med flammer.

Klasse D

Klasse D ildslukkere er designet til at bruges på brændbart metaller. Disse er specielle enheder, der ikke er fælles til husholdningsbrug. Klasse D ildslukkere identificeres ved hjælp af en sort kapital bogstavet "D" inde i en gul femtakket stjerne. Der er ingen billedgà symboler for ildslukkere, Type D.

Multi klasse

Nogle ildslukkere er egnet til brug på forskellige former for brande. Disse ildslukkere omtales en multi klasse brandslukkere. Disse enheder vil være markeret med typerne af brande de er velegnede til brug ved. Hvis disse enheder omfatter en billedgà etiket, vil de billeder, der repræsenterer typerne af brande, de ikke er relevante for har en skråstreg over dem.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com