Typer af hvide orkideer

March 3

Typer af hvide orkideer

Hvide orkideer rangerer højt blandt begunstiget blomsterplanter. Trods naturligt vokser i de tropiske regnskove, kan de dyrkes i mindre tempererede klimaer, giver mulighed for alle typer af hvide orkideer til at finde et sted i haver og hjem verden over.

Vanda

Vanda orkideer producere det mindste antal blomster af alle de hvide orkideer. De vokser små til mellemstore blomster, som regel stribet eller plettet med andre farver. Denne hvide orkidé foretrækker fuld morgensolen med 75-85 grader Fahrenheit temperaturer og eftermiddag skygge med 65 til 75 grader temperaturer om natten.

Phalaenopsis

Phalaenopsis orkidé blomster i op til tre måneder. Blomsterne vokser på en ensom stilk og kan være blandet med andre farver. Det kan lide samme dag temperatur som Vanda orkidé, men foretrækker natlige temperaturer på 60-65 grader Fahrenheit og indirekte sollys, da fulde sollys forårsager blade til at brænde.

Dendrobium

Blomster af denne type af hvide orkidé blomstrer på grenene i klynger af op til 20 blomster. Det skal de samme temperatur betingelser af Phalaenopsis, men bør har lysforholdene i Vanda orkidé.

Cattleya

De duftende blomster af Cattleya orkide blomstre store og er blandet med gul. Det har brug for fuld morgensol i 75-85 grader Fahrenheit temperaturer og eftermiddag skygge, med 60-65 grader temperaturer om natten.

Lighed

Hvide orkideer gå ofte af den fælles Brugernavn "møl orkideer" fordi blomster form minder om en møl eller butterfly.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com