Alt du behøver at vide om plantning lupiner

January 26

Alt du behøver at vide om plantning lupiner

Der er 200 arter af lupiner, Reader's Digest leksikon af haven planter og blomster. De mest populære sorter er de flerårige Russell stammer, som er hårdføre fra haven zone 4.

Voksende lupiner fra frø

Så lupin frøene direkte i jorden i det tidlige forår eller tidligt efterår. Brug almindelig havejord ændret med kompost. Plante frø 18 inches fra hinanden for at undgå overbefolkning.

Vokse lupiner fra Basal stiklinger

En basal skæring er fjernelse af mindre stængler taget på jordoverfladen. Basal stiklinger sørge for det nye anlæg har den samme farve og form som moderplanten. Dyp bunden af stiklinger i rode hormon og plante dem i krukker fyldt med løs jord. Placer Potter i beskyttede områder fra middagssolen. Forlade stiklinger at heppe på tre til fire uger. Teste dem ved at trække op en eller to. Hvis de giver let, har ikke de rodfæstet. Plante dem ud af sensommeren eller tidlige efterår.

Naturalizing med lupiner

Lupiner er værdsat af sommerhus gartnere for deres højde, hårdførhed, form og fremragende farver. Med god haven kultur, vil de vokse til 3 fod høje. Lupiner egner sig godt til naturalizing langs haven grænser under træet baldakiner hvor få andre høje blomstrende planter vil vokse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com