Hvad bruges til at rense Microfiber møbler?

March 16

Hvad bruges til at rense Microfiber møbler?

Mikrofiber er et syntetisk stof kendt for sin plet-frastødende egenskaber. Mens et praktisk valg kræver det særlig omhu for at undgå permanente pletter. Efter rengøring, stoffet kan føles stive, men en blød tandbørste børstet mod genskaber overfladen sin fløjlsagtig blødhed.

Rutinemæssig vedligeholdelse

Vakuum microfiber møbler ugentligt for at forhindre ophobning af snavs og støv. Stoffet frastøder væske, hvilke perler op når en lille mængde udslip. DUP lille udslip med en ren klud. Gnide udslippet skubber det videre ind i stoffet, beskadige fibrene og potentielt efterlader en plet.

Overvejelser

Alle microfiber stof er lavet af polyester, men de adskiller sig i den pleje, de kræver. En pleje etiket med en W angiver, at stoffet er vand sikkert. En pleje etiket med en S eller D angiver opløsningsmiddel eller renses kun. Hvis møblerne har ingen pleje etiket, behandle det som en renses eneste element.

Pletter og spild

Rengøringsmidler specielt lavet til microfiber møbler er en god mulighed til Pletfjerning, især oliepletter, som har tendens til at suge ind i microfiber stof. Disse rengøringsmidler opløse olie og fordampe hurtigt uden at efterlade et mærke. For samlede rengøring, er en blid, pulveriseret vaskeri sæbe drysses over sofaen og gnides forsigtigt med en blød børste før støvsugning. Bagepulver drysses på sofaen fjerner lugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com