Hvordan kan jeg slippe af en fransk afløb?

March 21

Hvordan kan jeg slippe af en fransk afløb?

Fransk afløb er intet mere end et nedgravet rør med huller i bunden, som er dækket med grus og sten. Røret tillader vand at komme ind, og hvis det var installeret korrekt, vand vil derefter rulle ned det til et område, hvor det er nødvendigt, eller det kan gemmes. Fransk afløb er nøglen i beskyttelse af grundlaget for en bygning, hvor vandet vil normalt pool og sive inde. Hvis din fransk afløb ikke er holde vandet væk fra dit fundament og du vil flytte eller fjerne det, er derefter at slippe af med afløbet så simpelt som at grave det op.

Instruktioner

•Dig op sod over den franske afløb med din have spade. Træd på spade til at foretage nedskæringer i sod, skabe små firkanter, som du kan derefter trække op. Placer sod ud af den måde, da du vil bruge det igen. Hvis land over dit franske afløb er ikke god græs, kan du springe dette.

•Fortsæt at fjerne sod, indtil du har afdækket hele længden af den franske afløb. Da det kan være svært at sige præcis hvor franske afløb kører, ikke bekymre dig om opgravning for meget sod og snavs--bare grave nok at finde grus sti af afløbet.

•Dig op snavs, grus og sten, der er over røret. Placer klipperne i en trillebør og fjerne dem fra området. Du kan gemme dem til senere brug, eller placere dem et sted til rådighed. Placer snavs du graver i en separat bunke, da du vil bruge det til opfyldning del af renden.

•Tag røret fra afløbet. Når sten over det er fjernet, bør det kommer lige ud.

•Fjern de resterende sten og grus i bunden af renden.

•Fyld grøft med snavs, sod niveau på siderne af grøft du gravet. Du kan bruge det snavs, som du placeret til side for at udfylde nogle af renden, men du skal bruge meget mere end at. Hvis du stadig har snavset fjernet du når afløbet var installeret, du kan bruge, eller du bliver nødt til at købe nogle fra en lokal Planteskole eller Havecenter.

•Sæt sod tilbage på de områder, du har fjernet det fra. Hvis du holdt stykker organiseret, bør det alle passer på plads helt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com