En blomstrende pæretræ bære frugt?

February 16

Blomstring pære (Pyrus calleryana), også kaldet Kina pære, er en pryd træ fra Rosenfamilien. Blomstrende pæretræer er vokset til deres blooms. Den bedste kendt variation inden for gruppen er Bradford pære, som citeret af Jacqueline Heriteau i "Komplet træer, buske & Hedges." Træerne er almindeligt anvendt som skygge træer i parker og haver. Blomstrende pæretræer har specifikke tilvækst træk, herunder frugtproduktion.

Blomst og frugt

Blomstrende pæretræer er vokset til deres klynger af hvide, forår-blomstrende blomster, der ofte vises sammen med løv. Blomsterne er efterfulgt af ½ tomme, uspiselig frugt der ligner små knopper. Frugt, omtales som pomes, er grøn, men bliver gradvist mørk brun til sort. Blomstrende pæretræer tree frugt er næppe synlige i tætte træ blade men tiltrækker fugle. Frugten har ingen prydværdi.

Størrelse og Form

Blomstrende pæretræer træ har en modne højde på 30 til 50 fod med en 20 - til 35-fods spredes. Træet har en moderat vækst og påtager sig en pyramide form med store, opretstående grene. Lige, kolonneformat form af yngre træer spreder gradvist med alderen, dreje bredt oval i form. Yngre træer har en hurtig vækstrate.

Løv

Bladene er meget blank og medium-grøn til mørk-grøn farve. Løv figur intervaller mellem ægformede til bredt ægformede med savtakkede kanter. Bladstilkene er omkring 2 inches lang. Løvet fastholder sin farve i December og har variabel efteråret farver afhængigt af sort. Fall farver spænder i en kombination af nuancer af lilla, orange, gul, rød og grøn. Hvert blad er 2 til 3 inches lang og starter voksende tilbage i det tidlige forår.

Kulturelle forhold

Plante træet i områder af fuld sol for bedste vækst og vand de nyplantede træer regelmæssigt. Når der oprettet, er træet moderat tørke tolerant. Sænkning pære træet er hårdfør i US Department af landbrug plante hårdførhed zoner 5-9. Et udvalg af kultivarer overføres let med stiklinger. Træet foretrækker en veldrænet, fugtig jord, men tilpasser godt til ler og dårligt frugtbar jord. Blomstrende pæretræer træet reagerer godt på urban understreger herunder forurening og vokser i begrænsede områder.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com