Køb Specs for friske produkter

March 29

Når du befinder dig i supermarkedet købe friske råvarer, skal der vælge mellem enten modne eller pre moden råvarer. Der er et par specs til at overveje, når du vælger produkter, nogle der kan synes indlysende, og andre, du måske aldrig har tænkt på. Et hurtigt tip: Gem din producere plukke til slutningen af din dagligvarer således at du kan afslappet sortere dine frugter og grøntsager og minimere den tid, varerne sidde ude i din indkøbskurv.

Meloner

En moden, lækre melon vil lugt sød (bortset fra vandmeloner). Det vil også give dig en dyb, lav lyd, når tappet med dine knoer (håndflade i jeres række for vandmeloner). Endelig mener farven på melonen. En cantaloupe bliver orange, en bleg honeydew og en vandmelon mørk grøn når den er moden. Undgå meloner, der er meget blød at røre ved.

Appelsiner og mandariner

Du kender en orange er god når du lugte en ren, frisk orange duft på huden. Tangeriner lugt sød. Begge vil stå fast, når den er moden. Appelsiner og mandariner, der er ekstremt blødt og brunt i nogle steder har gået dårligt.

Ferskner og blommer

En god fersken bliver glat at røre ved. Du bør også kunne tryk det let med tommelfingeren. En virkelig hård peach er endnu ikke moden. Du kan også lugte sødme på en moden fersken.

Mere bud bedre når det kommer til en blomme, hvis det skal være søde og modne. Kigge efter de dybeste røde blommer kan du finde.

Bananer

Når du køber en klase bananer bør de være grøn (ikke endnu moden) eller gule helt (moden). Aldrig købe en brun banan.

Æbler og pærer

Da æbler kommer i en række farver, er din bedste indikation af en frisk æble en hård, fast hud (du ikke bør have kunnet sætte din tommelfinger let i frugt). Når æbler blå Vis mærker de går dårligt. Fasthed i kombination med rigdommen af farve (gylden gul, dyb grøn eller lyse rød) vil fortælle dig, at du har en frisk frugt.

Pærer er magen til æbler, der kun er nogle versioner, såsom Bosc pærer, der er moden og lækker, når blød.

Jordbær og kirsebær

Du skal bruge lugten test til at afgøre, om en jordbær eller kirsebær er god, som nogle gange selv de dybeste røde kan blive bitter. En frisk kirsebær eller bær vil lugt sød---du kan tydeligt lugte saft. Undersøge disse frugter med fingrene for at sikre, at huden ikke er bløde men endnu ikke ekstremt hårdt (det kunne indikere bitterhed).

Broccoli

Når du køber broccoli, bare kigge efter en meget mørk grøn hoved og fast stilke.

Gulerødder

De bedste gulerødder er dyb orange---undgå at købe dem, er orange-gul. Jo dybere den orange, den sødere gulerod.

Agurker

Når ikke endnu moden, er agurker en lysere grøn farve og bløde. Kun købe de mørkeste grønne agurker, som du kan finde.

Avocadoer

Pick avocadoer, der har rå, mørk hud. Ligesom æbler, bør du ikke kunne presse din tommelfinger helt ind i huden let.

Løg

Når shopping for løg, uanset om de er grønne eller hvide, køre bare fingrene hen over overfladen til at kontrollere for bløde pletter. En god løg bliver helt fast hele vejen rundt.

Kartofler og tomater

Look for blå mærker-fri, hård kartofler. På det første tegn på blødhed, eller spirende grønne stængler ved kartoflen fordærves.

Du kan fortælle en god tomat ved lys, dyb rød farve og fasthed. Sniffe en tomat for at se om det er frisk. Hvis det er tilfældet, vil det have en ren, behagelig duft.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com