Hvordan man Wire invertere

February 24

Hvordan man Wire invertere

Invertere ændre DC elektricitet til AC elektricitet og er nødvendige for ethvert hjem ved hjælp af en alternativ energikilde som solpaneler eller vindmøller. Rene teknologier skære CO2-emissioner for at afhjælpe, global opvarmning, men kræver specialiseret elektrisk ekspertise i orden for dem at fungere gnidningsløst.

For at wire en inverter, er det nødvendigt at bruge den samme ledning størrelse for hele solar panel system, bedømmelseskomite array, controller, batteri bank, inverter og AC breaker panel.

Instruktioner

•Vælg den rigtige type af power inverter til din solar panel array. Den bedste inverter er sande sinus-power inverter. Det konverterer DC til AC elektricitet, der er identisk eller bedre end din public utility udbyder, hvilket betyder at det vil problemfrit magt dine Hvidevarer og elektronik ligesom elektricitet fra national grid.

•Vælg den rigtige wire størrelse. Wire størrelse må være stor nok til at bære den maksimale strøm (ampere) uden unødvendig spænding tab. Alle ledning størrelser nuværende modstand til de aktuelle forårsager falder fra kilde til belastningen. Wire størrelse skal vælges præcist at sikre tilstrækkelig strøm når belastningen for opstart overvejer at AC produceret af invertere trækker de fleste ampere.

Vælge den maksimale wire størrelse, der vil begrænse spændingen falder til 5% i seks fødder afstand fra en 12 volt eller 24 volt batteri bank. Den afstand, nuværende har til at rejse langs wiren påvirker spændingen, en længere afstand kræver forskellige wire størrelser. For at identificere den rigtige wire størrelse, skal du have oplysninger den ampere produceret af din solar panel system, den korrekte spænding af dit batteri bank og forventede wire afstanden mellem batteri bank og inverter. Power inverter leverandører levere generelt wire størrelse regnemaskiner på deres hjemmesider for dig at indtaste disse oplysninger og få den rigtige wire størrelse kræves til dit system.

•Ledning din inverter til resten af din solfanger, genererer systemet. Matrixen solar panel vil være forbundet til en Laderegulator og derefter til en 12 volt eller 24 volt batteri bank. Batteri bank vil være forbundet til en circuit breaker for sikkerhed og derefter ind i power inverter. Det er almindeligt at wire en AC generator ind i inverteren at overføre strømforsyning for at konvertere DC elektriciteten via relæ. Inverteren er derefter kablet til dit hjems AC breaker panel og normalt en "smart" meter for virksomheden nytte at beregne hvor meget elektricitet du generere og sælger tilbage til forsyningsnettet.

Tips & advarsler

  • Beregne dit hjems elektricitet krav og relevante solpanel til at opfylde efterspørgslen.
  • Alle ledninger skal gøres af en autoriseret elektrisk entreprenør.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com