Hvordan man varm Pool vand

April 14

Hvordan man varm Pool vand

Sæsonbestemte temperatur udsving kan kraftigt begrænse den værdi, du får fra din pool. Af denne grund bruge pool ejere en række teknikker til at holde pool vand varme og til at udvide den anvendelige sæson af swimmingpool både i det tidlige forår og slutningen af efteråret. Disse teknikker falder i to hovedkategorier: direkte opvarmning, som pumper ekstra varme i poolen. og varmetab forebyggelse, som bremser mængden varme tabte til puljens omgivelser.

Instruktioner

•Cultivate store, busket buske langs kanten af poolen til blok vindstød, der fordamper væk de varmeste vandmolekyler fra swimmingpoolens overflade. Tæt hegn fungerer godt til dette formål, også.

•Klart træer at blokere direkte sollys fra slående poolen. Solen forbliver måske den bedste pool varmer, og en fuld dag værd af sollys vil gå en lang vej mod at holde dit vand varme. Husk, når du rydning af træer, selv om, at solen vil tage en lavere sti over himlen i foråret og efteråret, når du har brug for solen mest, end det gør i sommermånederne. Som et resultat, skal du muligvis rydde nogle ekstra blade, som ved første øjekast synes for lav til at blokere sollyset.

•Tilføj en fordampning-hæmmende kemiske at bassinvandet. Disse kemikalier er nontoxic og holde pool varmere af bremse hastigheden, som varme er tabt ved fordampning.

•Dæk din swimming pool med en swimming pool tæppe når den ikke er i brug. Disse specialiserede, flydende tæpper yderligere langsom varmetabet via fordampning samtidig dase i varmen fra solens stråler og overføre det til vandet nedenfor.

•Installer en udpegede pool varmer hvis din pool er stadig alt for cool for komfort. Gas og elektriske varmeovne er pålidelige, men kan være dyrt, både i upfront installationsomkostninger og strømforbrug. Solar-drevne varmeanlæg er en anden mulighed. De kan være dyrere end traditionelle varmeapparater upfront, men de kan være betydeligt mere omkostningseffektiv over tid, overvejer reduceret strømforbruget.

Tips & advarsler

  • Altid holde sig til anbefalede koncentrationer, når ved hjælp af fordampning-hæmmende kemikalier.
  • Husk at tage swimmingpool tæppe af pool før hver brug.
  • Kun bruge udpeget pool varmeovne til at opvarme din pool. Andre typer af indenlandske ovne er ikke konstrueret til brug i vand og kunne producere alvorlige stød.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com