Rør inspektion værktøj

April 17

Kontrol er meget vigtigt for husholdningernes rør og brændstof rørledninger. En række værktøjer kan finde svage pletter, revner, metal tab og andre rør skade. Nogle værktøjer bruge udvendig inspektion; andre skal være inde i røret til at opdage skader. Metal tab og korrosion er de to vigtigste problemer, der skal registreres og forhindret, hvis det er muligt, at sikre ordentlig rør fungerer.

Magnetisk Flux lækage

Magnetisk flux lækage registrerer problem steder i røret ved at måle magnetisk flux. En række magneter er monteret til en central enhed og derefter gik gennem indre af røret. Hvis røret er i god stand, passerer magnetisk flux langs rørvæggen med ingen afbrydelser. Hvis der findes en svaghed eller knæk, undslipper nogle magnetisk flux, viser et problemområde langs røret. Magnetisk flux anvendes langs en aksial, tværgående og radial akse. Denne metode til rør inspektion er meget præcise og meget følsomme.

Ultralyd

Ultralyd bruges til at inspicere rørledninger af anvender højfrekvente lydbølger langs ydersiden af røret. Disse lydbølger derefter afspejle ud inde i røret og kan måle tykkelsen af rørvæggen. Dette er en meget præcis måde at finde svage punkter og korrosion--lige så præcis som at bruge en mikrometer. Det er muligt at opnå en grundig evaluering hurtigt ved at tage flere oplæsninger langs røret.

Kamera

Kameraer er til besigtigelse af indre af rør. Kameraer indeholder videofunktion samt en lyskilde. Længden af fiber optik og den afstand, kameraet kan rejse inde i røret afhænger af længden af ledning tilsluttes hardware og power source kamerahoved. Disse visuelle inspektioner bruges til anlægget forvaltning og rør, der har nemme adgangspunkter.

Hydrostatisk værktøj

Hydrostatisk testværktøj gør det muligt at måle trykket ved den ventil indsugnings- og ventil til at bestemme eventuelle problemer i røret. Værktøjet greb på indersiden af røret. Det pres-tests interiør af røret, svage steder på udkig. Hydrostatisk værktøjer er dimensioneret for forskellige diameter rør. Alle værktøjer er baseret på den indvendige diameter af rør og kan findes for ulige størrelser samt standard rør størrelser. Hydrostatisk værktøjer kan spare tid og penge, fordi de fjerne behovet for at afskære og svejse rørender.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com