Sådan Paint Andersen 400 Windows

March 21

Anderson vindue og dør virksomheden begyndte at producere træprodukter i 1903, og i dag sælger sine installationer på verdensplan. 400-serien svæveflyvning vinduer er lavet med træ vinger, der let kan blive malet eller farvet til at matche design og stilen i dit hjem. Omhyggelig fjernelse af windows, forberedelse af træ, og anvendelsen af malingen kan give dit vindue områder et helt nyt look.

Instruktioner

•Tag windows fra deres installation områder. Vippe vinduerne, som om du skulle rense udendørsbrug, og derefter slippe de metalliske fjedre, der holder dem på plads til at frigive en Skærfer og glas.

•Sæt windows i et velventileret arbejdsområde, såsom udendørs eller i en åben garage. Brug aldrig maling og andre kemiske produkter i et dårligt ventileret område, da dampe kan forårsage sygdom.

•Løsn vindue låsning hardware med en skruetrækker. Tage notere placeringen og retning af hvert stykke hardware, så du let kan geninstallere stykker efter maleri. Placer skruer og hardware i et sikkert sted, mens du arbejder.

•Sand alle træ sash områder med 120-sandkorn sandpapir. Slibning fjerner overfladen støv og snavs, og vil også forberede træ til nye pletter eller maling. Passe på ikke for at røre glas, som sandpapir kan nemt ridse glasset. Hvis du skal, maske ud glas områder med malertape og beskyttende papir eller plast.

•Rengør off slibning støv ved sprøjtning træ og glas med trykluft fra en maskine eller kan. Du kan også tørre ned alle slebet områder med en tack klud til at indsamle overskydende støv.

•Applicer den første jakke af pletten, eller den træ primer hvis du bruger paint. For alle pletten og maling produkter, kan du bruge en maling pistol eller en pensel til at anvende produktet. Tillad den første frakke til tørre og anvende en anden frakke eventuelt pr. produkt instruktioner. Tillad alle indledende pletten eller primer til at tørre helt, før du fortsætter. Konsultere specifikke produkt instruktioner vedrørende tørretid.

•Dampen et papir håndklæde med fortynder, acetone eller et andet opløsningsmiddel og tørre væk enhver oversprøjtning på glasvinduer. Du kan gøre dette i hele painting projektet, hvis du ved et uheld maling på glas.

•Applicer den første frakke af urethan eller efterbehandling maling med en sprøjtepistol eller pensel. Tillad denne første frakke til tørre helt, før du fortsætter.

•Sand området nyligt bejdset eller lakeret med 220 sandkorn sandpapir til at sikre en god overflade for slutpuds. Blæse væk slibning støv med trykluft eller tørre det væk med en tack klud.

•Applicer det andet lag urethan eller maling til Vinduer. Tillad denne frakke til tørre fuldstændigt og inspicere dit arbejde. Touch-up områder eller anvende en tredje frakke, hvis det er nødvendigt at opnå din ønskede farve eller konsistens.

•Rengør glas med opløsningsmiddel eller skrabe det med den flade kanten af et barberblad til at fjerne overskydende maling eller pletten. Geninstallere alle låse hardware og sætte vinduerne tilbage på plads i dit hjem.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com