Sådan Deadhead hortensia blomstrer

March 21

Sådan Deadhead hortensia blomstrer

At deadhead eller ikke at deadhead er en gartner klagesang. Vil det hjælpe? Vil det gøre ondt? Dette gælder især, når det kommer til hortensiaer. Der er så mange forskellige typer af hortensia og forskellige regler for optimal blomstrer i det indeværende år og de følgende år, at det kan være en stor beslutning at gøre. I virkeligheden, en deadhead eller en flor, har afsluttet sin floral display, og enhver dødt plantemateriale er aldrig nyttigt at en plante. Ved at fjerne brugte blomstrer, du omdirigere energi til at dyrke andre dele af planten.

Instruktioner

Mophead typer (Hydrangea macrophylla)

•Time opgave så snart blomstre er falmet eller tidligere, hvis du ønsker at bringe blomstrer indendørs til en buket. Jo hurtigere du deadhead, jo mere tid og energi anlægget skal producere en anden bloom. I nogle klimaer og nogle sorter af macrophylla, vil de ikke igen blomstre på alle i den aktuelle sæson, så timingen ikke er en overvejelse for alle.

•Klippe den mindste mængde af stilken muligt ved hjælp af håndsakse. Fjerne bloom og ét sæt blade. Skære lige før det næste sæt af blade. Hvis du skærer alle dybere, kan du afskære et bud dannelse--for enten den aktuelle sæson eller næste sæson.

•Fertilize efter blomstrende for at hjælpe, tilskynde en anden bloom cyklus. Bruge en forberedt formel betød for hortensia eller andre blomstrende planter.

Peegee typer (Hydrangea paniculata)

•Vælg en gang passer til din have mål. Mange gartnere forlade de gamle blomster på planten hele vinteren til at give nogle struktur og interesse i haven. Hvorvidt du deadhead i løbet af efteråret oprydning eller foråret oprydning vil ikke påvirke blomstrer på denne plante. Du kan faktisk forlade den gamle blomstrer alene og de til sidst falder af deres egen.

•Snip blomstre ud med håndsakse. Du kan snip overalt langs stænglen. Sommetider kan du bare trække den gamle bloom off med fingrene afhængigt af mængden af nedbrydning, der er opstået. Dette er et godt tidspunkt til at gøre nogle beskæring for at kontrollere plante størrelse hvis det er nødvendigt.

Annabelle typer (Hydrangea arborescens)

•Tag brugt blomster, så snart de er begyndt at blive brune. I modsætning til nogle hortensia blomstrer får Annabelle blomstrer ikke "karakter" med alderen. De forringer haven hurtigt. De ikke normalt igen blomstrer i det samme år, selv om nogle heldige gartnere kan få en anden flush af blomstrer i sensommeren. Tilskåret bloom til det næste sæt af blade.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug at styre størrelsen af din mophead hortensiaer og ønsker at beskære det på samme tid som deadheading, beskære før August, således at det har masser af tid til at danne næste års blomsterknopper. For hortensiaer, der blomstrer på den aktuelle sæson vækst, kan du beskære i foråret uden at miste blomstrer.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com