Kan vi opbygge et dæk, hvis vi har SVØMME Buffer?

March 21

Oprettelse af naturlige buffere støder op til søer, åer og vandløb til beskyttelse af vandkvaliteten og akvatisk habitat, er en stor del af et vandskel beskyttelse strategi. I North Carolina, har overflade vand forbedring & Management (SVØMME) Program vedtaget en buffersystem, der begrænser udvikling tæt på åer og vandløb. Bygge et dæk inden for en SVØMMETUR buffer kan tillades, med visse restriktioner eller risikobegrænsende foranstaltninger, der anvendes.

SVØMME

Overflade vand forbedring & Management (SVØMME) programmet indeholder foranstaltninger til at beskytte og forbedre vandkvalitet og mængde og grønt område, i Mecklenburg County, North Carolina. Formålet med SVØMME er at genvinde og beskytte den county overfladevande for at opretholde en tilstand, hvor fisk kan trives og mennesker kan svømme. Flere veje følges som en del af et langtrækkende plan for at løse flere problemer. Byen Charlotte, Mecklenburg County og seks byer i amtet har vedtaget SVØMME ordinancer for at gennemføre programmet.

SVØMME buffere

Bufferzoner er en central del af SVØMME strategi. Jord støder op til vandløb er beskyttet fra udvikling, så funktionerne af creek-side vegetation--som naturligt filtrering, erosion control og floodwater opbevaring--er beskyttet. En tre-zone buffer er i kraft, med højt beskyttelsesniveau strengeste i zonerne stream-side, som bør stå i deres naturlige tilstand. Lykkedes brug zoner tillade nogle typer af udvikling, med begrænsninger; og den vidden zone, ved siden af huset, tillader nogle anlægsvirksomhed med begrænsninger.

Randzoner og Private ejendom

Nogle egenskaber var fritaget fra SVØMME buffere når planen blev iværksat, såsom dem med byggeriet allerede planlagt og under måde eller at minimere interferens med eksisterende land brug. Hver by angiver bredden på SVØMME buffere i deres ordinancer, med variation mellem jurisdiktioner. Definitionen af en stream, der kræver en buffer kan også variere fra én by til en anden. SVØMME buffere er tydeligt markeret på alle konstruktion dokumenter og den rekord plat for egenskaben.

Dæk konstruktion i SVØMME bufferzoner

Byggeaktiviteter er kontrolleret i SVØMME bufferzoner, med det hovedformål at minimere procentdelen af uigennemtrængelige overflader i stødpudezonen. Afhængigt af stream bufferen beskytter installationen af godkendte piers kan tillades, og spaltegulve pyntede der tillader nedbør passere. At sætte en tag på dækket kan hindre formålet med programmet. SVØMME programmet har fleksibilitet, idet det giver mulighed for at foreslå risikobegrænsende foranstaltninger for at udligne en indvirkning på bufferen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com