Hvor hen til skrap Wire et badeværelse armatur

March 21

Hvor hen til skrap Wire et badeværelse armatur

Badeværelse lysarmaturer er ligesom alle andre lampen i hjemmet, bortset fra at de har tendens til at være lysere til at belyse ofte mørke badeværelser. Hårdt-ledninger er processen med at vedhæfte ledningerne på armaturet til dem i væggen, dermed forbinder armaturet til hjemmets vigtigste elektriske system. Selvom hårdt-ledninger et badeværelse lampen kan forårsage pågribelse at novice husejere, kræver opgaven kun fælles værktøjer.

Instruktioner

•Ansigt til hjemmets main fuse box og slukke for strømmen til hele badeværelset. En god måde at sikre, at strømmen er slukket er at tænde første badeværelse lys og derefter vil det gå ud når du har deaktiveret den korrekte sikring.

•Sæt en trappestige under badeværelse armatur, hvis det er nødvendigt, og fjerne den gamle lampen fra væggen. Hvis der er en verden, som med loftsbelysning, Find den lille møtrik på siden og drej den mod uret for at fjerne før afmontering kloden. Hvis du vil fjerne basen, søger to små skruer og fjerne dem med en skruetrækker.

•Drej den plastik hætte på toppen af sort ledninger mod uret for at fjerne det og derefter snoet de sorte ledninger fra hinanden. Gentag processen for at frigøre de hvide ledninger fra hinanden. I de fleste tilfælde er der også en kobber eller grøn-farvet wire, der er knyttet til en metal del af forretningen boliger, at du skal frigøre samt. Ikke løsrive den metal boliger, da du kan vedhæfte det nye lys til det.

•Discard gamle armaturet og udpakke den nye armatur fra alle dets emballage.

•Locate hvidt ledning på bagsiden af den lampen og twist nøgne enderne sammen med den hvide væg ledning. Placer en plast ledning hætte, leveres med den nye armatur, på toppen af to og drej fælles landbrugspolitik uret to eller tre gange. Gentag processen for at forbinde sort armatur wiren til sorte væg-tråd.

•Locate kobber eller grøn ledning på den lampen og wrap i slutningen af det omkring hvilken som helst del af metal outlet boliger inde i væggen. Dette er en jordledning og bærer ikke nogen elektrisk strøm.

•Skub alle ledningerne i væg eller loft hulrum og skubbe den lampen ind i position. Indsæt de medfølgende skruer i de to eller tre skruehuller på armaturet og spænd dem med en skruetrækker.

•Ansigt til manden fuse box og tænd for strømmen tilbage til badeværelset. Armaturet skal komme på, der angiver, at det er ordentligt kabelforbundet.

Tips & advarsler

  • Hvis dit hus er gammelt, kan ledningerne alle være den samme farve. Hvis dette er tilfældet, wrap et stykke af malertape omkring hver ledning som du afmontere det gamle stativ og skrive farven på wiren det var knyttet til, så du kan tilslutte den igen ordentligt senere.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com