Hvordan at adskille en Moen hane

March 21

Hvordan at adskille en Moen hane

Demontering enhver VVS-armatur kan være en vanskelig og rodet proces, hvis ikke du er meget erfarne med dermed. Moen, en producent af et stort udvalg af vandhaner, designer sine vandhaner til at tage nogle af kompleksiteten af demontering proces. Moen gør dette ved at standardisere demontering i hele sortimentet af vandhaner at forenkle reparation og fjernelse. De fremstiller også dele, som du kan adskille ved hjælp af fælles husholdning værktøjer. Mens det kan stadig være en smule rodet, takket være denne standardiseret tilgang vil du være i stand til at fuldføre job uden behov for avancerede VVS viden eller tidligere erfaringer.

Instruktioner

Vandhane fjernelse fra vasken

•Drej vandforsyningen vil Moen hane, som du adskillelse. Find lukkeventilerne til vandhanen, typisk placeret under vasken. Drej ventiler til venstre, indtil det holder op med at flytte, at slukke strømmen af vand. Slukke for vandhanen med vandforsyningen til at lindre den stadig er til stede i røret vandtryk. Vandet vil køre i en kort periode derefter stoppe helt.

•Tag varmt og koldt vand slanger under vasken ved hjælp af de to justerbare skruenøgler. Spænd en skruenøgle omkring den øverste møtrik forbinder levering slangen fra dit hjem vandforsyning med der af vandhanen. Brug den anden skruenøgle til at dreje den nederste møtrik med uret for at løsne forbindelsen. Drej møtrikken, indtil fælles mellem to slanger adskiller og du har frigjort røret.

•Fjern den store ring holder vandhanen i position i vasken boliger under vasken ved at skrue gevind møtrikken at sikre det på plads. Brug en skruenøgle til at løsne og derefter fjerne møtrikken. Trække en stor ring nedad fra vasken, udsætter hullet i vasken hvorigennem vandhane dele ned.

•Træk vandhane opad fra vasken til at fjerne det helt.

Hane håndtag og patron fjernelse

•Tag håndtaget af din vandhane ved at fjerne skruen sikring håndtaget på plads på vandhanen forsamling. Afhængig af modellens hane, skruen enten er i midten af håndtaget, eller skjult under en flad dækning på toppen af håndtaget. Lirke op dækslet, hvis den findes, ved hjælp af flat af en skruetrækker. Fjern håndtaget skruen ved hjælp af en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker. Træk i håndtaget lige op fra vandhanen forsamlingen til at fjerne. Hvis din håndtag har ingen sikring skrue, derefter rotere det mod uret på plads og derefter fjerne håndtaget ved at trække det fra vandhanen forsamling. At fjerne håndtaget afslører patron forsamlingen af vandhanen.

•Tag møtrikken at sikre samlingen patron på plads ved hjælp af tænger til at rotere den mod uret møtrik. Twist møtrik fra forsamling og trække op til at fjerne.

•Tag patron forsamling fra ventilsættet i vandhane ved at snuppe stilken af patronen med tang og trække det op, ud af ventil forsamlingen. Vandhanen er nu klar til en ny patron installation.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com