Væg belysning af 50 ' erne

January 13

Belysningen er en ideel måde for boligejere at tilføje en retro flair til deres hjem. 1950s blev en tid med lyse farver, chrome accenter og masser af mønster. Væglamper var ikke de mest almindelige stykker af æra, men er velegnet til moderne stilarter. For at medtage en 50 ' erne føler, vælger en moderne væglampe og oven i købet med en skygge montering tidsperioden. For at fuldende dette look, er der en række designs til at overveje.

Drum lampeskærme

Vægmonteret sconces var ofte toppet med tromme-stil lampeskærme. Disse stykker har en cylindrisk form ligner en olietønde. De er af samme størrelse på toppen som nederst og fås i en række størrelser og farver, der passer til stilen i hjemmet. Figuren er ideel til at bringe en retro stemning til et rum, som det var fremtrædende i 50 ' erne, og at vælge et årti-venlige farve vil forbedre der føler. For en mere moderne twist, købe en tromme skygge i en neutral farve. Retro-stil stykker er tilgængelige fra brugte butikker og loppemarkeder, eller reproduktioner er tilgængelige fra en række producenter. Antik hvid, koral og turkis er alle æra-passende farver, som er dekorative hvirvler og diamant teksturer.

Glas eller keramik lampeskærme

Vedhæng lys var en fælles stil i løbet af 50 ' erne, og vægmonteret sconces udnyttet ofte lignende glas nuancer. Visse former, særlig cylindre og glober og orkanen stilarter var alle meget udbredt. Ideelt, disse nuancer blev brugt i dristige farver; rød, blå, gul og grøn blev fælles. Som med andre vintage stykker glas lampeskærme til væg sconces, findes på brugte butikker, online eller fra en række hjem-udsmykning butikker. Køber moderne gengivelser er ideelle, da de er mere kompatibel med energibesparende pærer.

Tekstiler

Stof valg er så vigtigt for 50 ' erne stil som farve. Lampeskærme af æra var ofte én farve, syet med kontrastfarve toner. For en mere visuelt interessant ser, ternet, geometrisk eller boomerang var mønstre almindelige, som var polka prikker, stjerner, hvirvler og maling pletter. Moderne stilarter er oprettet ved hjælp af harpiks-dækket pergament, som giver en traditionel stil uden at bekymre sig om fading, tåreflåd eller andre problemer.

Farve

En kombination af dristige farver og pastel nuancer blev udbredt i løbet af æra. Gul, blå og røde toner var almindeligt, og når det bruges med et moderne væg stykke, vil give rummet en retro flair. En yderligere mulighed, og en, der er mere i overensstemmelse med den dæmpede toner af moderne stil, er at vælge et stykke, der er udstyret med en pastel farver. Mint-grøn, turkis, pink og gul var fælles temaer i 50 ' erne hjem.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com