Hvordan at tage sig af bambus indendørs

May 6

Bambus er en hurtig-voksende græs der kan plantes indendørs eller udendørs. Ifølge American bambus samfund (ABS), er der mere end 2.000 forskellige former for bambus. Det er ofte forbundet med asiatiske kulturer, men det er nu almindeligt tilgængelig i USA. Bambus kan plantes indendørs eller udendørs og vil trives i enten placering. Ifølge Susanne Lucas, formand for ABS, er indendørs bambus planter lige så let at tage sig af som enhver anden stueplante. De kræver ikke særlig pleje stor, men de har brug for regelmæssige sollys og befrugtning. Vand er af afgørende betydning. Denne artikel vil lære dig hvordan man tager sig af bambus indendørs.

Instruktioner

•Plant din indendørs bambus i en stor gryde, der sikrer plads til rødderne. Bambus vokser hurtigt, så du måske brug for mere plads end du tror. Der bør være mindst 2 inches mellem rødder og væggen i puljen. Susanne Lucas anbefaler korte, brede gryder i stedet for høje dem, da de fleste bambus planter vokse vandret.

•Indstil hvis din bambus er en tempereret eller tropiske arter at forstå dens lys krav. Denne information kan findes på plante emballage eller tilgængelige fra producenten. Tropiske bambus planter er bedre egnet til indendørs dyrkning end tempererede bambus planter, ifølge Lucas. Begge dele, kan dog stadig trives inde. Tropiske bambus kræver mest lys og ville foretrække at være i et solrigt rum i nærheden af et vindue. Tempereret bambus planter har brug for mindre lys.

•Når din bambus med en høj-kvælstof gødning. Fordi hver gødning er forskellige, skal du følge vejledningen på pakken. New England bambus selskab anbefaler anvender en behandling af en høj-kvælstof formlen én gang hvert forår.

•Kapacitet dit anlæg på en regelmæssig basis, afhængigt af jordens vandindhold. Vand din indendørs bambus, når jorden føles tør og smuldrende at røre. Hvor ofte du har brug at gøre dette, afhænger af din klima og fugtighed niveauer. Kun give vand nok til at fugte jorden. Ikke mætte. Ligesom andre stueplanter kræver bambus planter mere vand om sommeren.

•Lightly spray din bambus en gang om ugen med almindeligt vand. Dette vil forhindre støv fra samler sig på det og vil holde det søger frisk og nyt.

•Trim din bambus regelmæssigt, især hvis grene begynder at vokse mod bunden af anlægget. Lucas anbefaler trimning alle grene, der vokser på nederst tredjedel af planten.

•Gem din bambus i et fugtigt miljø så meget som muligt. Hvis du bor i et tørt klima, kan en luftfugter være nyttige. Derudover anbefaler BambooGarden.com, placere en bakke med klipper og vand under din bambus pot. Vandet vil fordampe og giver fugt til din bambus.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com