Hvordan du kan genbruge en støbejern badekar i en have

May 7

Ved hjælp af støbejern badekar som omdrejningspunktet for din have giver et strejf af sjov måde at din værftet. Fyldt med farvestrålende blomster og efterfølgende vinstokke, der tiltrækker sommerfugle og kolibrier, giver det en illusion af bevægelse, som blomster strømme yndefuldt over siderne og sarte fugle peg for at nippe nektar. Tilføje et par duftende blomster og skabe en oase af farver og duft til at dulme væk spændinger og fremme afspænding.

Instruktioner

•Vælg et område for den balje, der modtager seks til otte timer af direkte sollys dagligt. Gemt under træer, der giver lys skygge i den sene eftermiddag, men får lyse morgen lys og direkte sollys i løbet af dagen er ideel.

•Sæt store kampesten i bunden af karret. Selv om tre eller fire er tilstrækkelige til at give dræning og holde rødder over enhver vand, der kan samle på bunden af karret, reducerer tilføje mere mængden af jord, der kræves for at fylde karret. Overveje at placere plast placeringer (ligesom mælk kasser) op og ned i bunden af karret hvis kampesten ikke er let tilgængelige.

•Fyld balje at inden for 3 til 4 inches af rand med rede jorden. En blanding af lige dele universalrengøringsmidler potning jord (eller muldjord), perlite og sphagnum gør en god jordbund for containere.

•Vælg flere høje planter til midten af karret til at oprette højden. Hvis karret skal vises fra kun én vinkel, anbringe planter mod bagsiden af karret; ellers center planterne. Farvestrålende floks eller subtile pink astilbe gøre gode valg. Phlox giver en berusende, sød duft i midsommer og astilbe skaber en magisk kvalitet ligner sæbebobler flyder over karret.

Mounded •vælge planter til fylde omkring midten. Husk farveskema og vælge blomstrer, der supplerer den overordnede tema. Trompet-formet blomstrer i nuancer af rødt, orange eller lilla tiltrække kolibrier. Tilføje strålende kosmos, asters eller morgenfruer for nem adgang til sommerfugle.

•Plant afsluttende eller vining blomster langs kanten og tillade flyder naturligt over rælingen. Bølge petunias, morgen herligheder eller trompet vinstokke giver et væld af blomster, der eksploderer med farve. Tilføje ivies for at tilføje tekstur og sort til sengen.

Tips & advarsler

  • Overveje at male uden for karret hvis finish er slidt. En frakke af hvid maling gør den perfekte baggrund for grønt løv og lyse blomster. Vælge andre farver, hvis foretrukne, men husk, at farven på karret sætter stemningen for gården og bør supplere de blomster og blade.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com