Hvordan sukkermajs bestøve?

05/30/2013 by admin

Hvordan sukkermajs bestøve?

Sukkermajs kommer i sukkerholdig, ultra-søde og super-søde sorter, og hvis det er givet fuld lys, det giver hjemmet gartner med en velvoksen årligt afgrøde. Forstå hvordan sukkermajs pollinates tilbyder gartneren nogle retningslinjer på sukkermajs plantning.

Metode

Ifølge University of Illinois bestøvet sukkermajs af vinden. I stedet for at stole på flyvende insekter eller fugle, afhængig sukkermajs af vinden til at blæse pollen til nærliggende planter, at tilskynde til bestøvning.

Plantning

For at sikre god bestøvning af dine majs, plante den i mindst fire rækker med 36 til 42 inches mellem hver række. Plante ikke din majs i en lang kolonne, da det begrænser effektiviteten af Vindbestøvning.

Advarsel

Super-søde sorter, som er de sødeste søde ligtorne tilgængelige, skal være isoleret fra andre typer af majs, fordi de har svage pollen, der er let fortrængt. Når de er plantet i nærheden af andre typer af majs, bliver super-søde majs kerner mere stivelsesholdige og hård. Plantesorter, super-sød mindst 500 fod fra andre sorter.

Relaterede artikler