Ideer til at tjene plantageejere omkring træer

May 30

Plantageejere kan tilføje en masse til den æstetiske appel af din værftet ved at oprette forskellige i højden og format af blomster, hængende ivy, dekorative græsser og andre planter. Installation af plantageejere omkring et træ kan kombinere skønheden i træet og dine andre planter. Sørg for at give træet masser af plads til at vokse når du sætte plantageejere udenom.

Sten plantageejere

Bygge to koncentriske runde sten vægge omkring et træ og skabe en plads mellem de to vægge, der kan være fyldt med jord og bruges som en plantageejer. Det er især vigtigt at Efterlad et mellemrum mellem træet og den indre væg med denne idé, da du ikke sandsynligvis vil flytte det sten mur når træet bliver større. Barkflis stærkt i området mellem træet og den indre væg; Dette vil forhindre området i fyldet med ukrudt og græs. Grave en grøft og udvide bunden af stenmur under linjen frost at forhindre det fra hivning og revner, når jorden fryser.

Træ plantageejere

Plantageejere lavet af træ kan antage mange former og størrelser. Enkel plante kan være bygget af planker eller regenereret tømmer og sat på jorden omkring et træ. Større og mere permanent plantageejere kan designes til at sidde rundt om træet permanent. Ved opbygning af blomsterkummer af træ, Sørg for at bruge arter der er resistente over for fugtige og rådne som cedertræ, hickory eller hvid eg. Male de dele, der kommer i kontakt med jord til yderligere forlænge levetiden af træ. At gøre mindre plantning bokse bliver mere arbejde i relation til området plantning, men dette vil også øge din fleksibilitet, når det kommer til at arrangere plantageejere rundt om træet.

Konkrete plantageejere

Du kan købe kommercielt gjort konkrete plantageejere, eller du kan få ambitiøse, konstruere nogle solide træ former og gøre nogle konkrete plantageejere dig selv. Konkrete plantageejere er yderst tung; Når du lægger dem, hvor du vil have dem, ønsker du ikke at flytte dem igen. På den positive side, de er næsten uforgængelige og vil vare langt længere end træ plantageejere. Du kan oprette store konkrete plantageejere ved at opbygge formularer på plads og hælde beton for fastmonterede plantageejere. Som med stengærder, være sikker på, at du ikke gør det for tæt på bunden af træet, da det vil forstyrre træets vækst i fremtiden.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com